Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Як перевірити годинник Cartier на справжність

Cartier відноситься до ювелірних брендів категорії "люкс". Естетичність прикрас і функціональних аксесуарів підкорює серця елітних клієнтів. Серед перших шанувальників марки були принцеса Матильда, (племінниця короля Наполеона I) та кузен Наполеона II.

Компанія була заснована Луї Картьє в Парижі в 1847 році. Згодом вона стала придворним ювелірним брендом багатьох королівських сімей в Англії, Іспанії та на батьківщині, у Франції. Славу Картьє принесли розкішні ювелірні вироби, серед яких і наручний годинник, що відбиває естетичні традиції знаменитої французької мануфактури. Аксесуари, що нагадують твори мистецтва, кардинально вплинули на світові тенденції у створенні елітного ювелірного годинника. Творіння Луї Картьє об'єднують витончене мистецтво і технічну досконалість механізму, що рухає мініатюрні стрілки.

Як не дивно, у всьому світі найбільш підробленими стають саме предмети розкоші: прагнучи придбати бажану річ, прикрашену справжніми самоцвітами, людина втрачає пильність. Крім того, технології не стоять на місці, і відрізнити хорошу підробку Cartier від оригіналу стає все важче. Але, купуючи хронометри, хочеться бути впевненим у їхній справжності. Читайте нижче, як перевірити годинник «Картьє» на автентичність.

Якість та стиль «Картьє»: як відрізнити оригінал

  • Логотип – перше, на що ми звертаємо увагу при огляді виробу. Годинник Cartier відзначений трьома логотипами: на тильній кришці (напис Cartier), на полі циферблату над стрілками, а третій – на застібці. Найчастіше фальшивки мають один відбиток на лицьовій частині, тільки щоб справити враження. Зверніть увагу також на технологію нанесення напису: назва бренду має бути написана чітко, рівно і головне грамотно.

  • Оригінальний виріб не може бути легким: навіть мініатюрний ювелірний годинник виявиться важким, якщо його покласти на долоню і зважити. Це зумовлено якісними дорогими матеріалами та фірмовим механізмом. Для виготовлення фейкового годинника нерідко використовують легкий альтернативний метал і навіть пластмасу.
  • Скло цієї моделі Cartier має стійкість до утворення подряпин і потертостей. Навряд синтетичний сапфір використовується для оформлення підробок. Відрізнити оригінальний годинник «Картьє» можна, капнувши на скло необхідно кількома точками води. Рідина повинна акумулюватися в рівну об'ємну краплю, а якщо вода розтеклася - у ваших руках копія.

  • Кабошон, або головка підзаводу механічного годинника в концепції Cartier — мініатюрний твір ювелірного мистецтва, на який варто звернути особливу увагу. Кабошон виконаний з дорогоцінного металу та інкрустований полірованим синім шпинелем. За відсутності кристала (або використання його синтетичної заміни), сумнівів у фейковості годинника бути не може. Значення має спосіб кріплення каменю: дизайнери Cartier використовують ювелірне кріплення, що виключає склейку.
  • Рекомендуємо також перевірити справжність наручного годинника марки Cartier за їх серійним номером. Він вказаний на тильній стороні та виконаний гравіюванням. Для ідентифікації необхідно перевірити референс, який повинен збігатися з офіційним сайтом компанії. Серійний номер повинен співпадати з номером, зазначеним у гарантійному сертифікаті. с. Репліки часто містять лише номер без референсу, який не відповідає даним офіційного сайту.

  • Цифри на полі циферблата справжніх Cartier - римські, іноді замінені на мітки з дорогоцінного каміння, але арабську нумерацію марка не використовує ніколи. Нанесення цифр - якісне, чітке, в єдиному розмірі та стилі.
  • Упаковка автентичного годинника виконана на належному естетичному рівні і неодмінно містить фірмовий логотип. Усередині ви знайдете пластикову гарантійну картку та посібник з експлуатації на якісному, щільному папері, що не властиве підробкам.
  • Ціна справжнього годинника марки «Картьє» ніколи не опуститься нижче за $3000 в еквіваленті. Вам запропонували годинник набагато дешевше або з гарною знижкою? У кращому випадку це майстерно виконана репліка, в гіршому — низькоякісний контрафакт.

  • Механізм справжніх «Картьє» також маркований. Всі елементи мають антикорозійне покриття, що гарантує годинникам точність і довговічність. Оригінальний механізм не виходить за рамку, дотримано точної інтеграції внутрішньої системи в корпус.
  • Зовнішній вигляд - один із найголовніших критеріїв, за якими можна справжній годинник Cartier відрізнити від грубої підробки. У ювелірної мануфактури, мабуть, найкращі майстри в галузі, тому кожна деталь корпусу, безелю, циферблату, браслета продумана до дрібниць і має бездоганний вигляд. Загальні критерії: відсутність асиметрії, сколів, подряпин, тріщин. Майстри використовують дорогоцінні метали: золото, платину, нержавіючу сталь. У підробках використовується латунь, алюміній або сталь з позолотою.

Як відрізнити дорогий оригінал «Картьє» від фейку, можна подивитися на прикладі моделі Santos, що вийшла 1904 року. Це годинник бренду, що найбільш підробляється. Колекція носить ім'я бразильського льотчика Сантоса Дюмона - особистого друга Картьє. Корпус хронометра прикручений гвинтами, а репліках використовуються клямки. Гвинти - округлої форми з одним прорізом (як у колекції "Лав"). Напрямок прорізу скрізь однаковий.

Кабошони на Santos виконані із синьої шпинелі або діаманту, але увагу привертає кріплення дорогоцінного каменю: кристал посаджений у коронку. Назва бренду захована у цифрі VII або X. Гільош декорований геометричним візерунком. Гравіювання з назвою посаджено глибоко.

Інші новини по темі
Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник
05.11.2023 Високе годинникове мистецтво: астрономічний годинник

В цій статьї ми розповімо Вам про найскравіші годинники Vacheron Constantin, які механічно відтворують повний календарь с астрономічними функціями.

Читати далі
Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36
04.10.2023 Краса та досконалість годинника Oyster Perpetual Day-Date 36

ЧАС, ВІДЗНАЧЕНИЙ ЕМОЦІЯМИ

У цих версіях моделі Day-Date 36 компанія Rolex привнесла несподіваний творчий поворот до однієї зі своїх культових моделей. Відображаючи щодня нову емоцію, годинник вносить елемент спонтанності у повсякденне життя власника і дозволяє йому вкласти у покази часу свій мінливий настрій.

Читати далі
Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд
04.10.2023 Годинник Oyster Perpetual Day-Date 40: детальний огляд

Годинник, який носили найвпливовіші люди світу!

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю