Україна +380964502000

Chopard – офіційний партнер Каннського кінофестивалю 2019

З 1998 Chopard сформували блискучий дует на Каннському міжнародному кінофестивалі, офіційним партнером якого він є. На додаток до створення легендарної Palme d'or у її майстернях разом із усіма трофеями, які будуть вручені на заключній церемонії вручення призів, та прикрасі зірок для традиційного ритуалу «Монте де Марш» завдяки чудовій колекції Red Carpet Collection Maison також нагороджує талантів, що ростуть, Trophée , а також організовує незабутні щорічні вечірки. Цього року Chopard знову збирається засліпити і в той же час привнести свій неповторний блиск до легендарної Круазетти.

За останні кілька десятиліть Chopard висловив квінтесенцію гламуру через створення унікальних предметів високого ювелірного мистецтва, що прикрашають найвидатніших кінозірок: Шарліз Терон, Кейт Бланшетт, Джуліанна Мур, Шерон Стоун, Гвінет Пелтроу, Хіларі Суонк, Маріон Суонк, Маріон Люпіта Ньонго, Фріда Пінто, Фан Бінг Бінг, Чжан Цзініневе, Ізабері Цюебель та Джейн Фонду.

Деякі прикраси залишаються відбитими в колективній пам'яті. Багато хто, зокрема, згадає Анджеліну Джолі в 2007 році, що блискуче блищала на червоній килимовій доріжці в жовтій сукні з діамантами у формі нарцисів. І як можна забути про природну красу Джулії Робертс, коли вона вперше з'явилася на Каннському фестивалі 2016 року, прогулюючись босоніж, з декольте, освітленим намистом з чудовими смарагдами.

Кожен витвір Chopard несе у собі силу пристрасті, що привела його до життя. Для колекції Red Carpet 2019 року Кароліна Шойфеле, спів-президент та художній керівник, обрала КОХАННЯ як свою надихаючу тему. Виходячи з її надзвичайної творчості та вікових ювелірних ноу-хау, майстер-класи Mains d'Art Haute Joaillerie Chopard передають з покоління в покоління, колекція Red Carpet Collection представляє Каннський міжнародний кінофестиваль 2019 року - з цілою низкою емоцій, людське та ест кіно.

Адріана Ліма на прем'єрі кримінальної комедії «Боже мій!»

Тетяна Навка на гучній прем'єрі фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді"

Кейт Бланшетт гуляє червоною килимовою доріжкою в Каннах у сережках з орхідеями від Chopard.

Дакота Фаннінг на показі фільму «Одного разу в Голлівуді» під час 72-го щорічного кінофестивалю Канна 21 травня 2019 року в Каннах

Королева бурлеску Діти фон Тіз

Ель Фаннінг у сережках та кольє Chopard з колекції Red Carpet

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю