Україна +380964502000

Нові прикраси Clash de Cartier

Хотілося розпочати нову тему, щоб кожен міг поговорити про нову колекцію Cartier - Clash de Cartier.

Кая Скоделаріо – це дівчина цієї нової кампанії. Вони випустили тизер-трейлер, де Кая грає двох різних особистостей, щоб показати подвійність колекції.

Instagram каже нам, що вони вже показували медіа-прев'ю під час Paris Fashion Week, але офіційний запуск відбувся 10 квітня 2019 року, спочатку у Парижі, а потім у всьому світі.

Clash de Cartier - це назва нової французької колекції мезонінів, шикарне врівноважування, поєднання аристократичних кодів, які врівноважують чистий дизайн із надлишком енергії та серйозний дух із оригінальним шармом.

Дух колекції: подвійність форми та характеру, добре представлені новим глобальним обличчям кампанії; англо-бразильська актриса Кая Скоделаріо.

Clash de Cartier струшує естетичну спадщину Maison: гвоздики, намисто та клус-карре. Разом вони утворюють єдину ребристу сітку, яка стає новим ювелірним підписом Cartier, як її

представляють дизайнерські студії. Суперечливий дизайн характеризується гострими формами з м'яким нальотом, геометричними, але дуже жіночними лініями та вільним рухом.

В об'ємах та рельєфах, колах та квадратах колекція відрізнила схильність Maison до геометрії, яка сягає 1930-х років. Але це не повернення до класичного стилю, це нова

неокласична, унікальна, унісекс і химерна нова колекція, в завершальному вишуканому прикрасі Cartier.

Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю