Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий годинник для дайверів Ulysse Nardin Diver Deep Dive

Тепер акулу-молот ми зможемо розглянути навіть у найдальших глибинах океану.
Звичайно, ми всі знаємо, що на глибині 1000 метрів під водою, практично не існує життя і без спеціального обладнання, туди ніколи не дістатися людині, але саме з таким максимальним зануренням, оригінальний швейцарський бренд Ulysse Nardin , представив годинник для дайверів   Diver Deep Dive Ref: 3203-500LE-3/93-HAMMER на виставці Женева SIHH 2018 .
Це перший годинник марки, який витримує глибоководне занурення в один кілометр, хоча світовий рекорд занурення в барокамері на глибину був всього - 701 метр. Усього буде зроблено лише 300 екземплярів і це зрозуміло, оскільки годинник має ряд складних технічних характеристик. Один з них це знімний титановий запобіжник, який розташований на 2 години, другий - це гелієвий випускний клапан, без якого годинник просто розчавило б на глибині, розташований на 9 годин.
Титановий корпус має шестикутну форму та 12 зрізів на безеле для простоти використання у рукавичках.

Незважаючи на діаметр 46, завдяки титану, годинник легкий і міцний, що і потрібно для експлуатації в суворих умовах має гравірування на задній кришці. Приголомшливий синій циферблат з відбитком 15 акул-молотів, а також 2 червоні хижачки, одна на заводній головці, а одна на циферблатом секундному лічильнику. Ремінь із каучуку має особливі зазори, чутливими до зміни тиску на глибині, що надає максимальної зручності фіксації на зап'ясті.
Нова модель Diver Deep Dive створена для шанувальників активного відпочинку та водних видів спорту, вона підстрахує навіть тоді, коли Вам захочеться зануритися максимально глибоко.
Орієнтовна ціна 12000 CHF, додаткову інформацію про знижку та доставку можна дізнатися на Watches-Master
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю