Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Hublot Big Bang Unico Depeche Mode

У 2017 році оригінальний бренд #Hublot створив годинник Big Bang Unico Depeche Mode з обмеженим тиражем у 250 екземплярів, щоб відсвяткувати новий альбом #Spirit легендарним, музичним, рок-гуртом Depeche Mode та їхнього майбутнього туру Global Spirit Tour. Продаж цього годинника залучить кошти для благодійності #CharityWater, а саме, залучення коштів некомерційної організації, місія якої полягає в забезпеченні чистою, питною водою людей у країнах, що розвиваються.
#HublotDepecheMode є партнерами ще з 2010 року у благодійності. Протягом цього періоду кошти, залучені ними, дали життя 229 проектам у Непалі та Ефіопії. Було встановлено 220 стояків та 19 свердловин, пробурених та виритих вручну, які тепер забезпечують безпечну, чисту воду понад 30 000 людей. Для цієї нової компанії #Hublot і Depeche Mode поставили собі за мету перевершити попереднє досягнення і забезпечити чистою водою понад 50 000 людей у всьому світі.
Нова модель Big Depeche Mode Watch була зроблена вже в новій колекції Unico із чорної кераміки у 45-міліметровому корпусі, особливістю є оброблений корпус, у техніці паризькі цвяхи. Годинник прикрашений чудовим гладким шкіряним ремінцем, на який додано знімну манжету, щоб продовжити погляд рок-зірки аж до зап'ястя. «Глобальний дух» та символ групи продовжує емблема на кристалі сапфіру, а крізь неї можна розглянути механізм хронографа – HUB1242 із запасом ходу 72 години.
#HublotBaselworld #Baselworld2017

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю