Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель Pano Graph від Glashütte Original на BaselWorld 2012

Відома годинникова компанія Glashütte Original на щорічній виставці BaselWorld 2012 представила новий годинник із колекції Pano. Виготовлені вручну механічні моделі від мануфактури завоювали величезну популярність та популярність. Вже 12 років ці моделі вважаються одними з найвишуканіших і найдосконаліших. Однак саксонська годинникова мануфактура Glashütte Original постійно вносить у їх дизайн та конструкцію зміни та вдосконалення.
Циферблати нового годинника з колекції Pano представлені у великих розмірах і поєднують у собі класичні елементи у вигляді центральних годинникових та хвилинних стрілок, а також допоміжних циферблатів з більш вишуканим декоруванням, додатковими деталями та досконалим оздобленням, внаслідок чого вироби колекції набули абсолютно нового та елегантного вигляду. Моделі з колекції Pano поєднують у собі традиції годинникового мистецтва та новітні виробничі технології, притаманні марці Glashütte Original.
Чіткість нового дизайну характерна для моделей колекції Pano Graph з їх збалансованим поєднанням червоного золота та срібла. Вироби Pano Graph ознаменують собою повернення і еволюцію одного з найдивовижніших годинників. Перші моделі цієї лінії компанія представила на всесвітній виставці BaselWorld 12 років тому. Цей годинник започаткував нову лінію механічного годинника Pano, що виготовляється вручну, в тому числі моделі Pano Graph, яка вперше була представлена на виставці в 2002 році.
Гідними наступниками їх незрівнянних попередників стали нові моделі із серії Pano Graph.


У новинки Pano Graph (Ref. 61-03-25-15-05) корпус дещо більший, його діаметр становить 40 мм, товщина – 13,7 мм. Виконаний він із 18-картатного червоного золота. Великий корпус новинки дає можливість яскравіше продемонструвати всю унікальність та привабливість асиметричного розташування елементів циферблату. Крім того, завдяки збільшеному циферблату у майстрів з'явилася можливість змістити ліворуч додатковий циферблат з годинною та хвилинною стрілкою, що змикається з секундним циферблатом. Своє традиційне місце зберегла апертура дати – у положенні "4 години".

Характерний для хронографа 30-хвилинний накопичувач набув сучасних рис, завдяки трьом десятихвилинним шкалам з трьома стрілками.

 


Заводна головка розташована в позиції "3 години" і оточена двома кнопками хронографа біля годинникових міток "2" і "4" з чорними маркуваннями Fly-Back і Start-Stop відповідно. Одна з цих кнопок призначена для проведення стандартних операцій, а інша – для низки замірів з нульовими проміжками між ними.
Круглий корпус з червоного золота гармонійно поєднується з мітками годинника, стрілками на основному і додатковому циферблатах, виконаними з рожевого золота. Захищає оригінальний циферблат сапфірове скло з покриттям антивідблиску з обох боків.
Задня прозора кришка дозволяє насолоджуватися роботою механізму 61-03 на 41 камінні, із частотою 28 800 напівколивань на годину, із запасом ходу 42 години, виготовленого вручну на мануфактурі Glashütte Original.
Заводящийся вручну хронограф з колонним колесом оснащений класичним колесом заводу, що контролює всі функції годинника, включаючи пуск, зупинку та перезапуск. Функція flyback дозволяє перезапустити хронограф, не зупиняючи його. Робота хронографа регулюється за допомогою двох кнопок, які розташовані праворуч корпусу.

 


Задня прозора кришка дозволяє бачити також деталі механізму, включаючи традиційну тричетвертну платину, золоті шатони з гвинтовим кріпленням, баланс із гвинтовою пружиною та подвійний регулятор «лебедина шия».
Модель Pano Graph поставляється на чорному ремінці зі шкіри алігатора луїзіанського або з коричневого нубука, який отримують шляхом особливої обробки шкіри луїзіанського алігатора.
Водонепроникність годинника – 50 метрів.
Купити годинник Pano Graph можна у офіційних дилерів компанії Glashütte Original.

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю