Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Ulysse Nardin Marine Grand Deck Tourbillon 2017

Циферблат, немов палуба корабля та надзвичайна індикація часу Marine Grand Deck Tourbillon Ref. 6302-300/GD від швейцарської годинної мануфактури Ulysse Nardin наскільки вразили публіку минулого року, що керівництво компанії вирішило продовжити випуск цього турбійону в новому корпусі з рожевого золота, представивши новинку вперше на виставці SIHH 2017. Годинник має ті ж функції і відмінність лише, у кольоровій гамі.
Нагадаємо Вам, унікальність цього годинника. Ретроградні хвилини тут виконані у формі лонжерону. Лонжерон - це термін запозичений з корабельного минулого, що означає частину щогли. Механізм стрілки-лонжерона дуже складний, з'єднаний з котушками, які намотується з високоміцних волокон, товщиною менше людського волосся.
Механізм з ручним заводом UN-630 з турбійоном, що робить один повний оберт за хвилину має 469 окремих деталей і частоту коливань 3 Гц. Незважаючи на складну систему функціонування лонжерону, де потрібний збільшений запас енергії, механізм дуже точний і забезпечує 48-годинний запас ходу. Годинник має подвійний механізм: перший відповідає за відображення тимчасових показників, за рахунок другого йде подача енергії, за рахунок цього забезпечує коректну роботу всіх складових. Задня прозора кришка дозволяє спостерігати за спіраллю балансу.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю