Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Antoine Preziuso Tourbillon of Tourbillons

Годинники постійно прагнуть удосконалити турбійон, особливо за рахунок покращення своєї системи обертання. Турбійон – чудове технічне досягнення – і «видиме» ускладнення, яке не перестає зачаровувати. Ця крихітна клітина, що обертається подібно до планети (у XVIII столітті слово «турбійон» належало до руху зірок), також дозволяє циферблату мати безліч геометричних і прозорих ефектів.

Новий годинник був задуманий, спроектований і виготовлений Антуаном Презіусо у співпраці з його сином Флоріаном. Він поєднує суворість із технічною досконалістю та захищений трьома міжнародними патентами.
Це було в центрі уваги роздумів та досліджень, проведених Антуаном та Флоріаном Презіусом в останні роки. Результат: новий Tourbillon Tourbillons, що демонструє складність, що втілює досвід, накопичений за 35 років незалежної годинної справи.

Геніальність конструкції полягає в трьох турбійонах на пластині, що обертається, чий комбінований ефект - надати годинникам велику точність незалежно від положення носія.
Antoine Preziuso Tourbillon of Tourbillons отримав також приз глядацьких симпатій (Public Prize) за інновації - "годинного Оскара" Grand Prix d'Horlogerie de Geneve 2015. Більш детально про ціну та терміни поставки ексклюзивних турбійонів можна дізнатися за запитом на сайті watchesmasterru.


Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю