Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Armin Strom випустив новинки спільно з Marussia Virgin Racing

Цікаво, що марка ARMIN STROM не має ліцензії використання символіки F1. Однак, і так стиль моделі, колірні рішення, використані в її оформленні, не можуть не асоціюватися з цією командою. Більш того, в ARMIN STROM заявляють, що в оформленні нового годинника використовувалися ті ж матеріали, що і при будівництві болідів Marussia Virigin.

Marussia Virgin Racing це нині російська команда F1, яка не дуже вдало дебютувала в сезоні 2010. Наприкінці ж минулого року спонсором команди стала російська компанія Marussia Motors, президентом якої є Микола Фоменко, він же став співвласником нової команди, яка придбала нинішню назву. Окрім колишнього лідера біт-квартету "Секрет", співвласником команди є англійський бізнесмен Річард Бренсон (Richard Branson), власник корпорації Virgin. Пілоти молодої команди – бельгієць Жером Дамброзіо (Jerome dAmbrosio) та німецький автогонщик Тімо Глок (Timo Glock).

Вартовий бренд випустив дві версії новики під назвою Armin Racing F1 Chronograph: у корпусі діаметром 44,40 мм і товщиною 13,85 мм з титану та титану з чорним PVD-покриттям.
На захищеному антибліковим сапфіровим склом циферблаті червоного, чорного або білого кольору розташовані яскраво-червоні лічильники хронографа - 12-годинний, 60-секундний і 30-хвилинний на 6, 9 і 12 годин відповідно - і секундна стрілка, білі годинна і хвилинна -білі арабські цифри та дата апертури на 9 годин.
Корпус діаметром 44мм та 14мм у висоту виконаний з титану з чорним PVD-покриттям, сапфірове скло та прозора задня кришка, водостійкість 50 метрів. Автоматичний механізм ETA Valjoux 7750, запас ходу 46 годин. Поставляється на шкіряному ремінці з червоною прошивкою або каучуковим із застібкою з титану або титану з матово-чорним PVD-покриттям.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю