Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Модель TB88 з "мертвою секундою" від Arnold & Son

Британська годинна компанія Arnold & Son, що випускає свій годинник у Швейцарії, представила свою нову модель TB88 , літери TB в назві якої позначають "True Beat" - ускладнення в механічному годиннику, що полягає в тому, що секундна стрілка візуально рухається не плавно, тобто . з частотою 6-8 рухів в секунду, а стрибками як на кварцовому годиннику - один стрибок в секунду (важливо відзначити, що більшу частину часу вона стоїть на місці і тільки в момент, коли секунда вже майже пройшла, разом стрибає точно на один поділ шкали ).
Інакше це ускладнення називається "мертвою секундою". Воно було дуже популярним у XVIII—XIX століттях і використовувалося в морських хронометрах, що дозволяло точніше визначати географічну довготу. Модель випускається у двох варіантах: у 18-каратному рожевому золоті (Ref. 1TBAP.B01A.C113A0) та у нержавіючій сталі (Ref. 1TBAS.B01A.C113A).

Круглий корпус діаметром 46 мм водонепроникний до 30 метрів. Сапфірове скло на передній стороні корпусу та на його задній кришці. Циферблат скелетонізований, стрілки могли б бути дещо довшими.

Модель оснащена механізмом з ручним заводом A&S5003, діаметром 37 мм, товщиною 5.9 мм, на 32 каменях, з балансовою частотою 18000 напівколивань на годину, двома заводними барабанами, 100-годинним запасом ходу годинника, функціями індикації годинника, хвилин, секунд ( мертві", на малому бічному циферблаті на 7 годинах). Калібр відмінно оброблений. Мости та більшість деталей з чорним рутеновим покриттям.
Поставляється на чорному ремінці зі шкіри алігатора із застібкою із 18-каратного рожевого золота або з нержавіючої сталі.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю