Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Arnold & Son Hornet World Timer Skeleton

"Своєвільна суміш естетики та функціональних можливостей у витонченому годиннику обмеженої серії" - так охарактеризували в прес-релізі нову модель Hornet World Timer Skeleton 1h6as.o01a.c79f від годинникової марки ARNOLD & SON. Витонченість цього годинника полягає в прецизійному скелетонізованому механізмі, декорованому без особливих надмірностей, проте дуже ретельно і відповідно до кращих годинникових традицій і ув'язненого корпусу, скромно виконаного з нержавіючої сталі. А так само в способі індикації всіх основних функцій виключно за допомогою шести центральних стрілок і лише "велика дата" відображається за допомогою двох дисків в апертурі на "5 годинах". Функціональні можливості це набір функцій таких як - світовий час у різних точках земної кулі, що показується двома стрілками, рівняння часу, стрілочний покажчик поточного місяця, години та хвилини, "велика дата".

У той час як одна з двох найдовших стрілок показує час у 24-годинному форматі, друга зі стилізованим зображенням Сонця може бути налаштована на показ часових поясів у напів- та чвертьгодинному форматі та є корисною підмогою в таких країнах як Індія та на просторах Тихого океану . І може бути налаштована на відображення середнього сонячного часу в будь-якому місці відповідно до його довготи. Найкоротша золота стрілка показує рівняння часу – різниця між справжнім сонячним та фактичним часом. Керується годинник заводною коронкою на "3 годинах" і 2 кнопками, коронка на "9 годинах" обертає зовнішнє кільце циферблата, що відповідає за світовий час.

Механізм з ручним заводом, калібр А1766, має 42-годинний запас ходу, частоту коливань балансу 28 800 пк/год і 41 камінь. Мости та платина механізм декоровані перлинним зерненням та "Cotes de Geneve", мають родиєве покриття, гвинти з синінням. Корпус, виготовлений з нержавіючої сталі, має 47 мм у діаметрі. Випукло сапфірове скло з двостороннім покриттям антивідблиску і просте сапфірове скло в задній кришці. Водостійкість 50 метрів. Годинник випущений обмеженою серією в 50 екземплярів.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю