Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Audemars Piguet представляє нову вражаючу колекцію Code 11.59



Відома в усьому світі культовими колекціями "Royal Oak" і "Royal Oak Offshore", компанія "Audemars Piguet" винайшла свою формулу успіху ще в 1972 році і з тих пір рідко відходить від неї. Звичайно, в її довгому шляху були і моделі високого ювелірного мистецтва і безліч дивовижних годинників «Concept», але перші були орієнтовані на іншу аудиторію, а другі завжди мали явні ознаки ДНК «Royal Oak». Здається, з випуском колекції "Code 11.59" "Audemars Piguet" спорудила нову опору своєї марки.

Сама назва «Code 11.59» є відсиланням до генетичного коду бренду та його здатності руйнувати умовності та кидати виклик загальноприйнятим стандартам. Це також абревіатура від слів Challenge, Own, Dare, Evolve (Кидай виклик, Владей, Дерзай, Розвивайся), а 11.59 позначає останню хвилину перед початком нового дня.

Унікальне куполоподібне скло Audemars Piguet Code 11.59
Унікальне куполоподібне скло Audemars Piguet Code 11.59

Лінійка стразу з 13 моделей, - включаючи чотири автоматичні три-стрілочні моделі, чотири хронографи, один вічний календар, один хвилинний репетир, дві автоматичні моделі з турбійоном, що парить, і один турбійон зі скелетонізованим циферблатом, - являє собою один з найамбіційніших запусків в історії мануфактури .

Продовжуючи традицію бренду експериментувати з формами та геометрією, круглий арочний корпус нового годинника діаметром 41 мм, розроблений як для чоловіків, так і для жінок, має восьмикутну центральну вставку. Верхня частина скелетонізованих вушок з'єднана з надтонким безелем, а нижня частина – спирається на задню частину корпусу, утворюючи динамічну, багатогранну поверхню – одночасно строгу та елегантну – дві ознаки найзнаковіших історичних дизайнів «Audemars Piguet». Щоб припаяти вушка до цієї надзвичайно тонкої поверхні, потрібно було розробити нові виробничі процеси. Сатиновані, поліровані, зі скошеними кутами елементи корпусу представляють високоточні методи обробки, які зазвичай використовуються тільки в калібрах. Також годинник має унікальне куполоподібне сапфірове скло, яке забезпечує виняткову видимість циферблата практично без спотворень.

Вид на механізм Audemars Piguet Code 11.59 задньої кришки
Вид на механізм Audemars Piguet Code 11.59 задньої кришки

У 13 моделях використовують шість різних мануфактурних калібрів останнього покоління. Серед них три новинки: вбудований хронограф з колонним колесом і функцією флай-бек, автоматичний калібр з індикацією секунд і дати, а також автоматичний калібр з турбійоном, що парить. Як і слід було очікувати, обробка механізмів відповідає найвищим стандартам високого годинного мистецтва, і включає таких техніки як "traits tirés", "côtes de Genève", кругове зерно, кругове сатинування, поліровані кути і золоте гравіювання.

Code 11.59 Selfwinding

Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding
Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding

Лакований циферблат трьох-стрілочної моделі з апертурою дати на 4:30 декорований тривимірним логотипом «Audemars Piguet», виконаним із тонкого шару золота за допомогою хімічного процесу, схожого на 3-D друк та відомого як гальванічний зріст. Всі літери пов'язані між собою ланками завтовшки приблизно з людського волосся і кріпляться на циферблат вручну за допомогою крихітних, майже невидимих ніжок.

Годинник з чорним циферблатом поставляється в корпусі з білого або рожевого золота, з білим циферблатом - у версії з рожевого золота, синім циферблатом - з білого золота. Новий автоматичний «Калібр 430», що працює із частотою 4 Гц (28 800 пк/год), має осцилюючу вагу з 22-каратного золота та гарантує 70-годинний запас ходу. Ціна: CHF 25000.

Code 11.59 Selfwinding Chronograph

Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding Chronograph
Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding Chronograph

Хронограф Code 11.59 доступний у корпусі з рожевого та білого золота, з лакованим циферблатом синього або чорного кольору. Регістри хронографа декоровані по периметру золотою ниткою з полірованими V-подібними кутами – складне оздоблення для лакованого циферблату.

Новий мануфактурний калібр 4401 оснащений індикацією дати з миттєвим переходом, вбудованим хронографом з колонним колесом та функцією зворотного ходу, яка дозволяє перезапустити хронограф без його зупинки та скидання. Автоматичний механізм має 70-годинний запас ходу, а також скелетонізований ротор з 22-каратного золота рожевого, видимий через задню кришку. Ціна: CHF 39500.

Code 11.59 Perpetual Calendar

Audemars Piguet Code 11.59 Perpetual Calendar
Audemars Piguet Code 11.59 Perpetual Calendar

Модель з вічним календарем прикрашає темно-синій авантюриновий циферблат, що нагадує зоряне небо з розміткою суб-циферблатів, що «парить» на ньому. Авантюринове скло отримано шляхом введення чорного оксиду міді та кобальту, які надають склу синій колір. Куполоподібне годинникове скло в поєднанні з авантюрином створюють вражаючий ефект. А корпус, стрілки та маркери з рожевого золота підкреслюють глибину циферблату.

Замість нового механізму, годинник оснащений калібром 5134 з автопідзаводом (який також використовується в Royal Oak Perpetual Calendar), і фірмовим для колекції скелетонізованим золотим ротором. Механізм працює з частотою 2,75 Гц (19800 пк/год) і запасом ходу в 40 годин. Вічний календар автоматично перебудовується під короткі місяці та додає день у лютому високосного року. Якщо годинник носитиме постійно, календар вимагатиме регулювання лише у 2100 році - коригування полягатиме в ручній установці дати з 28 лютого по 1 березня. Ціна: CHF 69500.

Code 11.59 Selfwinding Flying Tourbillon

Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding Flying Tourbillon
Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding Flying Tourbillon

У цьому годиннику золотий циферблат, покритий чорною або синьою гарячою емаллю, доповнюють маркери та стрілки з білого або рожевого золота. Це перша модель «Audemars Piguet», в якій автоматичний механізм оснащений центральним ротором і турбійоном.

Робоча швидкість калібру 2950 (3 Гц, 21600 пк/год), нижча, ніж середня, дозволяє турбійону рухатися в елегантному темпі. Видима крізь задню кришку осцилююча вага, відповідає кольору корпусу. Ціна: CHF 129000.

Code 11.59 Tourbillon Openworked

Audemars Piguet Code 11.59 Tourbillon Squelette
Audemars Piguet Code 11.59 Tourbillon Squelette

Як і в решті колекції, корпус годинника є швидше восьмикутником, ніж коло, що в поєднанні зі скелетонізованим механізмом надає цього годинника унікального індустріального стилю.

У моделі представлений скелетонізований механізм з турбійоном калібру 2948 з ручним заводом, що працює із частотою 3 Гц (21 600 пк/год). Він розроблений таким чином, щоб створити візуальну глибину завдяки контрасту між корпусом з рожевого золота і темною скелетонізованою головною платиною і мостами. 70 відполірованих вручну V-подібних кутів механізму товщиною 4,97 мм демонструють майстерність годинникарів бренду. Ціна: CHF 175000.

Code 11.59 Minute Repeater Supersonnerie

Audemars Piguet Code 11.59 Minute Repeater Supersonnerie
Audemars Piguet Code 11.59 Minute Repeater Supersonnerie

І, нарешті, хвилинний репетир supersonnerie , що пропонує чудові акустичні характеристики, якість звуку та гармонійний тон, завдяки запатентованим гонгам, конструкції корпусу та вражаючому регулятору. Гонги репетира в цьому годиннику кріпляться не до основної платини, як завжди, а до нового пристрою, що виконує роль деки, що покращує передачу звуку. Змінена конструкція ударного регулятора усуває небажані шуми за допомогою гнучкішої системи анкерів. Також, щоб не створювати звуку перешкод, зовнішня поверхня задньої кришки годинника перфорована.

Корпус із білого золота доповнює димчастий емалевий циферблат блакитного кольору з додатковим секундним циферблатом на 6 годин, прикрашений стрілками, накладними індексами та цифрами з білого золота, а також логотипом «Audemars Piguet». Годинник виглядає досить просто, але це оманлива простота, якщо ви знаєте, куди дивитися. Регулятор збоку корпусу на 8 годин натякає на дивовижні можливості цього екземпляра. Ціна: CHF 295000.

Всі моделі Code 11.59 водонепроникні до 30 метрів (вічний календар і хвилинний репетир - до 20 м.) і поставляються зі шкіряним ремінцем зі шкіри алігатора. Всі моделі колекції випускаються обмеженими серіями. Також у компанії розглядають можливість створення титанової та сталевої версій для цієї колекції.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю