Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Ball для BMW

У березні поточного року відвідувачі виставки Baselworld-2012 першими дізналися про підписання контракту між автомобільним концерном BMW і відомим виробником швейцарського годинника BALL Watch Company, про що представники сторін оголосили на прес-конференції, додавши, що незабаром у продаж надійдуть перші моделі Ball BMW.

 
 
 
 

Шанувальники обох брендів терпляче чекали новинки, за що і були винагороджені не однією, а відразу кількома версіями годинників, в дизайні яких (зокрема, формі корпусу та вушок) вгадуються контури автомобілів BMW.

 

 

 

 

Випущено версії в 40-міліметрових корпусах із сталі або сталі з чорним PVD-покриттям, з чорними або сріблястими циферблатами, на шкіряних ремінцях або сталевих браслетах. На циферблаті кожної новинки обов'язково присутня емблема автомобільного бренду різних розмірів - від крихітного на 6 годинах до великого, що займає більшу частину циферблату. При цьому емблема може бути як чорно-білою, так і кольоровою. Набір функцій у моделях також відрізняється: крім стандартних годин і хвилин, деякі версії також мають функцію GMT, індикатор запасу ходу або функцію спеціального механічного термометра «TMT».

 

 

 

Більшість моделей обладнано автоматичним механізмом ETA. Деякі випущені лімітованими серіями, а ціна коливається від 3600 до 5100 швейцарських франків. Всі годинники з'являться у продажу ближче до кінця поточного року.

 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю