Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

BaselWorld 2012: модель Seamaster Planet Ocean Ceragold від компанії Omega

Швейцарська годинникова компанія Omega у 2011 році збагатила колекцію Planet Ocean новими моделями Ceragold. Цього року колекція була доповнена чудовою новинкою Seamaster Planet Ocean Chronograph Ceragold та Seamaster Planet Ocean Ceragold White Planet St. Moritz, який був представлений на щорічній виставці BaselWorld 2012.
Годинник оснащений керамічним безелем із дайверською шкалою з інноваційного матеріалу Ceragold. Годинник з використанням унікального матеріалу Ceragold має характеристики, необхідні для використання професійними дайверами, включаючи безель і гелієвий клапан, що обертається в одному напрямку.

Новий хронограф має круглий корпус діаметром 45.50 мм, виготовлений з 18-каратного червоного золота. Оригінальним елементом у дизайні годинника є відполірований чорний керамічний безель, що ефектно контрастує з дайверською шкалою з матеріалу Ceragold.

 

Лакований чорний циферблат новинки оснащений годинниковими індексами з 18-каратного червоного золота, покритими люмінесцентною речовиною, трьома стрілками з 18-каратного червоного золота. 12-годинний лічильник розташований у позиції «3 години», а 60-хвилинний лічильник – у положенні «9 годин». Невелика апертура дати знаходиться у позиції "6 годин". Чорний циферблат захищає сапфірове скло.

 

Новинка Seamaster Planet Ocean Chronograph Ceragold зібрана на базі мануфактурного коаксіального механізму 9301, що відрізняється розкішним оздобленням, включаючи ротор та міст балансиру з 18-каратного червоного золота та гвинти, барабан та балансир чорного кольору. Унікальний калібр дозволяє змінювати положення годинникової стрілки, не впливаючи на роботу хвилинної або секундної стрілки. Це полегшує для мандрівників перемикання з одного часового поясу на інший. Коаксіальний механізм оснащений балансирною кремнієвою пружиною.
Купити дайверський годинник Seamaster Planet Ocean Chronograph Ceragold можна на чорному шкіряному ремінці зі складною застібкою з 18-каратного червоного золота.
Водонепроникність – 600 метрів.

Новинка Seamaster Planet Ocean Ceragold White Planet St. Moritz круглий корпус діаметром 42 мм виготовлений з 18-каратного червоного золота з білим керамічним безелем з дайверською шкалою з матеріалу Ceragold.
Білий циферблат моделі оснащений мітками годинника, трьома стрілками, апертурою дати в положенні «3 години». Білий циферблат захищає сапфірове скло.

 

Годинник випущений на честь швейцарського гірського курорту Сант-Моріц, де кожної зими компанія Omega виступає в ролі офіційного хронометриста на одних із найпрестижніших у світі змагань з бобслею.
На матованій задній кришці, що загвинчується, вигравіровані написи «Si 14», (вказуючи, що в годиннику використовується кремнієва балансирна пружина), «Ceragold», «White Planet» і «St. Moritz». Прозора кришка із сапфірового скла дозволяє спостерігати за роботою мануфактурного коаксіального механізму 8501 з ротором та мостом із 18-каратного червоного золота. Цей сліпучий твір вартового мистецтва оснащений балансирною пружиною з кремнію Si 14.

 

Модель поставляється на шкіряному ремінці білого кольору зі складною застібкою із 18-каратного золота.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю