Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Авіаційний годинник BR 01 Horizon, Altimeter, Turn Coordinator від BELL & ROSS

Компанія Bell & Ross випустила нову лімітовану модель, представлену на міжнародній виставці Baselworld-2012, натхненну авіаційним приладом - BR 01 Horizon. Як і випливає з її назви, у новинці використано графічний дизайн авіагоризонту, який є важливим інструментом аеронавігації, що дозволяє контролювати положення літака щодо горизонту, незалежно від умов видимості.
Годинна лінія Aviation Collection – одне з найяскравіших творів компанії Bell&Ross, натхнене на створення інструментуванням кабін літака, панеллю приладів і, звичайно ж, романтикою неба та його підкорення. У годиннику цієї колекції майстри компанії звертаються до чотирьох фундаментальних вимог до інструментів, розташованих на панелі приладів літака: чіткість, функціональність, точність і водонепроникність.
На щорічній міжнародній годинній виставці BaselWorld 2012 компанія представила три нові моделі, що у своєму оформленні повністю відображають графічний стиль професійних приладових інструментів: годинник BR01 Horizon , годинник BR01 Altimeter і годинник BR01 Turn Coordinator .

Однак унікальність годинника полягає не тільки в їх дизайні. Моделі, представлені на виставці, надійдуть у продаж в обмеженому виданні, кожна з них по 999 екземплярів, так що любителям професійних хронометрів доведеться поквапитися купити годинник, представлений на виставці.
Як зазначили представники компанії, кожна модель буде представлена у своїй окремій коробочці, що, безперечно, буде приємним сюрпризом для колекціонерів, немов у цій коробочці знаходиться невеликий шматочок з кокпіту літака.
Наручний годинник BR01 Horizon виконаний в асоціації з індикатором відношення, повторюючи дизайн приладу у своєму оформленні.
The attitude indicator – індикатор відношення: прилад, що показує позицію літака по відношенню до горизонту. Коли літак піднімається в небо, прилад індексує відношення його «піддернутого носа», оскільки «ніс» літака – вище за лінію горизонту.
Коли літак опускається (чи падає), тоді індикатор відношення показує ставлення «опущеного носа», оскільки у разі «ніс» літака – нижче лінії горизонту.
Що ж до позиції літака під час польоту, вона може бути змінена пілотом у час. Так, якщо пілот бачить за своїми приладами, що "ніс" його літака опускається під лінію горизонту, то йому необхідно внести зміну та підняти літак над лінією горизонту.

Майстри компанії Bell&Ross запозичили графічний дизайн індикатора відношення для створення оригінальної моделі BR01 Horizon . Так, особливо можна відстежити паралель між літаковим приладом та годинником в оформленні циферблата.
Подібно до оригінального інструменту літака циферблат годинника складається з двох рівнів – двох незалежних дисків. Диск, що знаходиться на задньому плані циферблату розділений на дві частини: сіру, що символізує небо та чорну, що символізує землю. Ці дві частини розділені білою смугою, що символізує обрій, поєднуючи «третій» та «дев'ятий» часові індекси.
На першому ж плані циферблата розташований диск, з тимчасовими індексами, виконаними у вигляді рис, що забезпечує оптимальну читабельність часу.
Між двома дисками розташовані стрілки годинника, виконаного в різній формі, що також сприяє легкому прочитанню часу.
Загальний стиль годинника, слід зазначити, виконаний у мінімалістичному стилі. Окрім іншого, стрілки та часові індекси моделі вкриті фотолюмінесцентним покриттям, що дозволить з легкістю дізнатися час навіть у темряві – гідний штрих інструменту, який претендує на звання професіонала.

Корпус годинника, виконаний з матового чорного карбону, також відносить дизайн до свого оригінального авіаційного натхненника.
Годинник BR01 Horizon виконаний на базі автоматичного механізму ЕТА 2892. Функції: годинник, хвилина.
Корпус годинника діаметром 46 мм виконаний зі сталі з чорним PVD покриттям. Заводна коронка – загвинчена.
Циферблат моделі складається із двох рівнів. На першому рівні розташовані часові індекси, другий рівень поділено на дві частини: сіру та чорну, розділені лінією горизонту. Тимчасові індекси, лінія горизонту та стрілки годинника покриті спеціальним фотолюмінесцентним покриттям.
Скло, що покриває циферблат – сапфірове, з покриттям антивідблиску. Водостійкість моделі – 100 метрів. Ремінець годинник виготовлений з гуми, зі строчкою з надміцного полотна.
Годинник представлений обмеженим тиражем у 999 екземплярів.
Модель BR01 Altimeter представлена з циферблатом та лічильниками, що нагадують прилад для вимірювання атмосферного тиску. Вікно на 3 годинах, який у приладі літака є атмосферним тиском, у годиннику відображає дату, яка легко читається завдяки дисплею на двох незалежних дисках.

Годинник BR01 Altimeter виконаний на базі автоматичного механізму ЕТА 2896. Функції: годинник, хвилина, дата. Корпус годинника діаметром 46 мм виконаний так само зі сталі з чорним PVD покриттям. Заводна коронка – загвинчена.
Скло, що покриває циферблат – сапфірове, з покриттям антивідблиску. Водостійкість моделі – 100 метрів. Ремінець годинник виготовлений з каучуку з класичною застібкою, з рядком із надміцного полотна.

Годинник представлений обмеженим тиражем у 999 екземплярів.

Створюючи BR01 Turn Coordinator, дизайнери Bell&Ross відштовхувалися від зовнішнього вигляду координатора розвороту. Для індикації часу використовується пара дисків з годинними та хвилинними мітками.

Роль стрілки виконує центральний білий покажчик. Щоб скоротити споживання енергії механізмом, інженери марки використовували ультралегкий матеріал, який значно зменшив вагу дисків, що обертаються. Механізм - ETA 2892.

 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю