Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

На честь нового Bentley V8 Continental GTХ випущено хронограф Breitling GMT

Швейцарський бренд Breitling, відомий спеціальними виданнями годин на честь автомобілів Bentley, представив світу новий розкішний аксесуар Breitling for Bentley GMT V8. На створення хронографа годинникових справ майстрів надихнув новий купе Bentley V8 Continental GT. 

Цей хронограф годинникар Breitling презентує на ювелірно-годинній виставці BaselWorld 2012.

Хронограф Breitling for Bentley GMT V8 створено на честь нового купе Bentley V8 Continental GT. Видання чудового годинника лімітовано до 250 екземплярів.
Корпус годинника має діаметр 49 мм і виконаний з нержавіючої полірованої сталі, циферблат захищає сапфірове скло з покриттям антивідблиску, а водонепроникність становить 100 метрів.
Усередині хронографа встановлений швейцарський автоматичний калібр Breitling 47B з 39 дорогоцінним камінням та запасом ходу на 48 годин. З функціоналу хронографа відзначені 1/8-секундний, 30-секундний, 15-хвилинний і 6-годинний лічильники, а також 24-годинний циферблат, що окантовує, з часовими поясами, ефектно відзначеними червоною смужкою. Ремінець годинника виконаний з класичної чорної шкіри з гладкою поверхнею.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю