Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Bovet знову здивував новинками 2012 року

У 2012 році компанія Bovet святкує своє 190-річчя . Щоб відзначити цю подію у стилі монтаж , Паскаль Раффі та його команди спроектували, розробили та виготовили новий годинник , що відображає історичні цінності, які підкріплені традиціями фірми протягом майже двох століть.

Виняткова історична спадщина компанії Bovet безкомпромісно виражає кожен аспект годинного досвіду, який майстри надихнули у новинках 2012 року.   .

Нова модель Amadeo Fleurier 0 Tourbillon 7-Days з Reversed Hand-Fitting , продемонструвала переважно безперервні пошуки мануфактури в годинниковій майстерності та естетичної витонченості. Корпус 45 мм виконаний із білого золота вигравіруваний у ручну. Турбійон який розташований внизу циферблата на позначці 6, не залишається не поміченим, механізм з ручним заводом із запасом ходу на 7 днів вже не так дивує колекціонерів, але з однаковими функціями та свідченнями, ця новинка не залишає сумнівів у її інноваційному характері , в її   прагнення до досконалості .
 

Amadeo® Fleurier 0 Tourbillon 7-Days with Reversed Hand-Fitting

У новій моделі Bovet Fleurier Rising Star було запущено нові технології. При збільшенні обертового майданчика діаметр якого становить 13,50 мм, був встановлений більш чіткий хід турбійону, здається ніби він висить у повітрі.   Корпус 46 мм виготовлений з білого золота. Механізм із ручним заводом із запасом ходу на 168 годин   . На одній із моделей циферблат гільйошований на якому розташовано три годинні зони в синьо-чорній кольоровій гамі. Дві середні часові зони розташовані на позначках 9:00 та 3:00 доповнюється, відповідно, безцінною вказівкою одного з двадцяти чотирьох міст на додаток до яких є 2 індикатори вказівки дня/ночі. Центральна стрілка також показує години та хвилини місцевого часового поясу. Друга модель зачаровує мистецтво емалі. Серія випущена обмеженим тиражем у 190 та 9 екземплярів.

Bovet Fleurier Rising Star

Компанія Bovet поповнила колекцію Dimier, перша модель в якій була випущена в 2007 році, новинкою під назвою Dimier Récital 8. Модель була зроблена на Dimier 1738 Manufacture de Haute Horlogerie Artisanale – мануфактурі, заснованій у далекому 1738 році, вже майже забутий тому Паскалем Раффі, одним із керівників Bovet. Дизайн Dimier Récital 8 не залишить байдужими навіть найдосвідченіших знавців вартового мистецтва Циферблат умовно поділений на 4 частини, в кожній яких розташований функціональний елемент, а під ними проглядаються деталі механізму. Індикація домашнього часу здійснюється на бічному циферблаті з арабськими цифрами та годинною та хвилинною стрілками на 2 годинах, а часу у другій годині поясі на циферблаті з вказівником дня/ночі на 9 годинах. На 12 годинах знаходиться диск із назвами 24 міст світу, в центрі якого розташований стрілочний покажчик запасу ходу. До нижньої частини циферблату привертає увагу каретка турбійону із секундною стрілкою. Корпус з полірованого 18К червоного або білого золота із заводною головкою з блакитним сапфіровим кабошоном виступає як гідна оправа для ексклюзивного механізму з ручним заводом від Dimier, оснащеного двома тричетвертними платинами. Через прозору задню кришку можна помилуватися чудово обробленим калібром. Поставляється новинка на ремінці зі шкіри алігатора із застібкою із 18К червоного або білого золота.
Технічні характеристики:
Механізм:
- ручний завод
- запас ходу 7 днів
- частота 21600 пк/год
Функції:
- годинник, хвилини
- індикатор запасу ходу
- покажчик дня/ночі
- індикатор запасу ходу
- GMT
- Секудний турбійон
Корпус:
- 18К червоне або біле золото
- Діаметр 48 мм
- водонепроникність 30 м
- сапфірове скло з обох боків корпусу
Ремінець:
- Шкіра алігатора 

Bovet Dimier Récital 8

Співпраця між швейцарською годинниковою компанією Bovet та італійським дизайнерським будинком Pininfarina, відомим своїм автомобільним дизайном та виробництвом автомобільних кузовів, розпочалася у 2010 році з нагоди 80-річчя італійського бренду. На честь цієї події компанія Bovet випустила модель Pininfarina Tourbillon Ottanta. У 2011 році партнерство було продовжено, і його результатом стала Pininfarina Chronograph Cambiano.
У поточному році випущена новинка - Bovet Pininfarina Ottanta Due, дизайн якої, як і попередні моделі, виконаний з використанням запатентованої брендом технології Amadeo Convertible (яка дозволяє легко трансформувати годинник і використовувати їх або у вигляді наручних, настільних або кишенькових. Круглий корпус, виготовлений з 18-каратного червоного золота, діаметром 45 мм.Заводна головка розташована на 12 годинах.Сапфірове скло встановлено на передній стороні корпусу та на його задній кришці.Циферблат з фігурно вирізаною пластинкою, на його фланці є хвилинна розмітка, годинна та хвилинна стрілки з люмінесцентним покриттям.
Модель оснащена мануфактурним механізмом з ручним заводом Dimier, діаметром 33 мм, що складається з 281 деталі (у тому числі з 66 складається каретка хвилинного турбійону), з балансовою частотою 21600 напівколивань на годину, із запасом ходу 7 днів, функціями інді. відповідних центральних стрілок), секунд (за допомогою стрілки на каретці турбійону на 6 годинах) та запасу ходу (стрілочний покажчик на 12 годинах).
Чорний каучуковий ремінець із застібкою та з ланцюжком з 18-каратного червоного золота.

 


 


 


 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю