Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Bovet Recital 23 Hope для аукціону Only Watch 2019

Для цього випуску аукціону Only Watch 2019 року, що проводиться раз на два роки, містер Раффі представив жіночий годинник Bovet The Récital 23 "Hope" з іконічним чохлом для письма.


Корпус у формі вертикально витягнутого овалу. Безель схиляється із благоговінням, щоб зустрітися поглядом, і геніально розкриває тривимірну архітектуру механізму та його відображення часу. З великою технічною майстерністю годинникарі BOVET 1822 створюють та організують чарівний всесвіт, до якого гравери та художники-мініатюристи Будинку додають свою поетичну нотку.

Циферблат годинника зміщений в нижній частині корпусу для інтуїтивного зчитування часу, у той час як верхня область показує напівсферичну фазу Місяця. На куполі Місяця покажчик фази вигравіровано, а нижні секції заповнені люмінесцентним матеріалом. День і ніч рельєфи місяця розкривають незрівнянно реалістичні тіні та світло. Крива індикатора робить цей подвиг ще чудовішим. Він читається через тривимірну круглу апертуру, для виготовлення та прикраси якої потрібний цілий робочий день. Точний механізм, який використовується для відстеження фази місяця, вимагає одноденної корекції кожні 122 роки.

Фея, що сидить на півмісяці, делікатно намальована на циферблаті годин та хвилин. Мініатюрист потрібно близько 100 годин цілеспрямованої роботи, щоб увічнити предмет. Він використовує пензель тільки однієї волосини та бінокулярний мікроскоп, які мають вирішальне значення з урахуванням хвилинного масштабу об'єкта та рівня деталізації, який був джерелом успіху Maison BOVET протягом майже двох століть.

Авантюриновий циферблат є тлом для цієї поетичної композиції. Його темно-сині та фірмові блискучі включення зображують нічне небо із тисячі зірок, як безліч бажань та мрій.

У повній гармонії з рештою цього унікального шедевра гравери BOVET 1822 також внесли мерехтливий ефект розбитого скла, який делікатно поєднує відображення часу з фазою місяця. Останній штрих до цієї відмінної деталі - повністю прикрашена зірка, що вручну падає, з діамантом у центрі, знайдена на лівій стороні годинника. Його грані становлять 72 діаманти у блиску безелю. Як символ чистоти та вічності, жоден дорогоцінний камінь не може перевершити діамант, послання надії та підтримки, яке пан Раффі та всі ремісники Maison BOVET бажають адресувати всім дітям, і особливо дітям, які страждають від хвороб.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю