Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Breitling for Bentley ставить рекорди

Швейцарські годинникарі Breitlinf for Bentley представили лімітовану серію годинника, на честь поставленого автомобілем Bentley Continental GTC Supersports рекорду швидкості при пересуванні на льоду.

 

Breitling
Supersports ISR Limited Edition 100

Під час лютневого заїзду, що приніс світові новий рекорд, на зап'ясті фінського гонщика Юхи Канккунена (Juha Kankkunen) знаходилася модель годинника від компанії Breitling – Bentley Supersports Light Body. Сьогодні Breitling представляє спеціальну обмежену серію моделі Breitling Supersports ISR (Ice Speed Record), випущену на честь знаменного рекордного досягнення, справжньої віхи в історії автомобілебудування.

 

 

Новий хронограф є чудовим поєднанням британського шику і швейцарської годинної майстерності. Легкий і міцний титановий корпус, чорний циферблат із вуглеволокна з яскраво-червоним внутрішнім обідком, опуклий люнет із характерним для всіх моделей Breitling for Bentley рифленням – ось відмінні риси новинки від швейцарської годинникової мануфактури.

 

Автоматичний механізм хронографа має сертифікат COSC, як, втім, і всі інші моделі Breitling, і приводить в рух дотепну систему подвійного відліку, а також накопичувач з двома стрілками, що дозволяє легко зчитувати показання про години і хвилини, що минули.

Пам'ятний годинник випущений вкрай обмеженою серією в 100 екземплярів, і буде доступний виключно сотні привілейованих покупців автомобіля Continental Supersports Convertible ISR – також пам'ятній версії, виготовленій на честь нового рекорду світу. Саме її зображення і вигравіруване на задній кришці годинника Breitling Supersports ISR.

 

 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю