Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Розкішні Bulgari Daniel Roth Grande Sonnerie Quatieme

Нова колекція годинників Bulgari Daniel Roth поповнила рідкісні ряди годинників за мільйон доларів від цього бренду. Бренд Daniel Roth, який був куплений компанією Bulgari, пропонує досить складні годинникові механізми та унікальні ідеї. Компанія Bulgari заявляє, що для створення одного такого годинника йде цілий рік. І це можна повірити. Дуже мало людей здатне створити такий годинник, адже багато часу йде на обробку окремих частин, на складання і, нарешті, на тестування механізму. Насправді тільки на обробку механізму йде 6 місяців.


У корпусі з 18К рожевого золота встановлений автоматичний мануфактурний механізм DR 5307, що відповідає за індикацію численних функцій. Крім стандартних годин і хвилин, власник розкішної моделі може отримати інформацію про поточну дату, день тижня, місяць, рік і фазу Місяця, а також насолодитися звучанням мелодії Carillon de Westminster. Хвилинний, petite sonnerie та grade sonnerie репетири, вічний календар та турбійон – рідкісні моделі можуть запропонувати подібний набір ускладнень. Механізм складається з 923 деталей та має 48-годинний запас ходу. На окрему увагу заслуговує система безпечного ударного режиму, в момент включення якого налаштування часу відключаються.


На чорному циферблаті з променистою обробкою розташовані золоті накладні римські цифри і скелетонізовані центральні стрілки. Завдяки особливій конструкції покажчиків дня тижня місяця на 9 та 3 годинах, можна помилуватися деталями механізму. На 6 годинах знаходиться круглий стрілочний покажчик дати, а під золотою сіткою в апертурі проглядається індикатор високосного року. Між 4 та 5 годинами розташований індикатор запасу ходу, а між 1 та 2 годинами 28-годинний покажчик запасу роботи репетира.

 


За словами представників марки на створення одного такого годинника йде приблизно рік, і кожна випущена модель матиме відмінну особливість. Щоправда, і заплатити за ексклюзив доведеться чимало – 980 тисяч швейцарських франків.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю