Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Презентація Bvlgari Octo Maserati

Octo Maserati – новий годинник, створений майстрами бренду Bulgari спільно з автомобільним концерном Maserati. 19 травня 2012 року цей годинник вперше представлять широкій публіці в Москві. Оригінальна модель обов'язково сподобаються не лише шанувальникам італійських суперкарів, а й любителям високої механіки.

 

Цього вечора в лобі Barvikha Hotel & Spa панувала унікальна атмосфера італійської довче віти. Прямо навпроти входу в готель розташувалася вітрина з годинником Octo Maserati , що втілює квінтесенцію досконалості в розумінні Bvlgari і Maserati. Годинник, оснащений найскладнішим механізмом із чотирма ретроградними функціями, випущений обмеженою серією з 200 екземплярів.
На вулиці перед входом до готелю розмістився оновлений автомобіль Maserati GranCabrio Sport, який було представлено на Женевському Автосалоні 2011 року. Це спортивний чотиримісний кабріолет Maserati, що володіє потужнішим, в порівнянні зі стандартним GranCabrio, двигуном (+10 к.с.), шестиступінчастою автоматичною трансмісією зі спортивним алгоритмом роботи та вихлопною системою з особливими налаштуваннями.

 

Гості насолоджувалися приємною італійською музикою, вишуканими італійськими напоями, закусками та свіжоприготовленими на мангалі стравами. Вони цікаво розглядали вітрину з годинником Octo Maserati і фотографувалися всередині розкішного спортивного купе. Юні гості вечора разом із батьками спробували свої сили у захоплюючій грі у петанк.

 

Два знаменитих італійських бренди представили нову модель, що втілила в собі найкращі якості, що визначають усі створення Maserati та Bulgari. Це точність, надійність, функціональність та елегантний стиль.
Нова модель Octo Maserati від Bvlgari, яка була представлена на міжнародній виставці Baselworld-2012, що завершилася в березні, представляє з себе, як це і випливає з її назви, продукт партнерства та співпраці між Bvlgari та автомобільним брендом Maserati.
Корпус новинки з матової нержавіючої сталі діаметром 45 мм, водонепроникний до 100 метрів. На фіксованому безеле є вигравірувана тахіметрична шкала. На передній стороні корпусу встановлено сапфірове скло з покриттям антивідблиску. На задній кришці, що загвинчується, - тоноване синім кольором сапфірове скло з тризубцем - символом фірми Мазераті (Maserati Trident).

 

Циферблат структурований, витриманий у сріблястому та у синьому кольорах. Сині елементи - лакові, виконані за технологією, що включає ряд послідовних етапів: вирізування виїмок для їх заповнення лаком, власне саме лакування, зачистка поверхонь, відпал лаку, а також полірування. Оздоблення циферблату стилізовано під решітку радіатора автомобіля Мазераті. Привертають увагу чотири ретроградні стрілки.

 

Модель оснащена мануфактурним автоматичним механізмом GG7800, розробленим в Manufacture de Haute Horlogerie Bulgari в Le Sentier, з колонним колесом хронографа, на 45 каменях, з балансовою частотою 21600 напівколивань на годину (3 гц), 38-годинним запасом "стрибає години" - цифрового покажчика в апертурі на 12 годинах), хвилин (за допомогою ретроградної центральної скелетонізованої стрілки на дугоподібній шкалі від 10 до 2 годин), дати (на стрілочному ретроградному покажчику на 6 годинах), а також з хронографом (центр 30-хвилинний лічильник у вигляді стрілочного ретроградного покажчика на 3 годинах, 12-годинний лічильник у вигляді стрілочного ретроградного покажчика на 9 годинах). Калібр чудово оброблений та декорований. Синій ремінець із телячої шкіри з потрійною розкладною застібкою із нержавіючої сталі.

 

Годинник випущений обмеженою серією з 200 екземплярів.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю