Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий TAG Heuer Carrera Mikrograph 2016 року

Новий TAG Heuer Carrera Mikrograph 2016 Ref.   CAR5A1A.FC6374 поєднує воєдино революційний Mikrograph – перший у світі хронограф з точністю вимірювання до 1/100 секунди, винайдений Heuer у 1916 році, – з функціональним дизайном спортивних хронометражних інструментів 1920-х років.
# Mikrograph буде випущений обмеженим тиражем в 100 примірників і матиме білосніжний, лакований колір циферблата, дизайн якого списаний точнісінько як у вінтажних, спортивних хронометрів. Цікавим став і той факт, що ваш # хронограф Carrera тепер легко трансформується з наручного годинника в настільний. при цьому в комплектації передбачена спеціальна підставка, яку можна зафіксувати на приладовій панелі авто.

Розташування елементів управління в цьому годиннику нестандартне і досить масивне, заводна головка переміщена на 12 годин разом з кнопками запуску та зупинки секунд хронографа, що дуже сильно нагадує нам про перші секундоміри створені брендом Heuer у 1920-х роках. На білому лакованому циферблаті, годинникові мітки нанесені чорною фарбою, вінтажний логотип Heuer точно відтворює вигляд історичної моделі Mikrograph 1916 випуску.

Механізм ювілейних TAGHeuer Carrera Mikrograph працює в шаленому ритмі і був представлений мануфактурою ще в 2011 році. Отриманий 11 патентів він є відразу 2 механізму в одному, який складається з 480 деталей. Два окремих заводних барабани та дві коливальні системи, які обслуговують годинну складову показань та окремо роботу хронографа, забезпечують бездоганну точність секундоміра та виняткову роботу годинника. Перший модуль механізму має запас ходу в 42 години, що працює з частотою 28800 пів/година/4 Гц відповідає за роботу показань: годин, хвилин, малої секундної стрілки та дати. А другий повністю відповідає тільки за хронограф, який може працювати протягом 90 хвилин незалежно від першого модуля. Динамічна компенсація хронографа працює з шаленою частотою 360 000 напівколивань на годину / 50 Гц, що забезпечує найвищу точність показань до 1/100 секунди.
Годинник йде в комплекті з двома підставками і поставляється в коробці з ясенового дерева, оббитої шкірою алькантару. Рекомендована ціна близько 20 000 CHF.

 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю