Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Новий годинник Code Coco від Сhanel

Тиждень моди в Парижі пройшов грандіозно із показом нової колекції Весна/Літо 2018 від Chanel . На честь цієї події був випущений новий наручний годинник CODE COCO.
Новинки, виготовлені з нержавіючої сталі з відомим стьобаним мотивів "Matelassé chocolat" розкресленим на квадрати, що простежується в костюмах з подіуму. #Годинник буде доступний з безелем з 52 діамантів і без них.
Унікальність їх полягає також у незвичайному кріпленні, що швидше за все стало натхнення знакової сумки Chanel 2.55, яка має дуже спеціальну застібку. Прямокутний чорний #циферблат ділиться навпіл обертовим металевим стрижнем, який або показує час, коли він горизонтальний до браслета, або приховує час, коли він перпендикулярно йому. Так само при відкритому стрижні видно діамант ограновування "принцеса" 0,05 карт. Така унікальна будова годинника дозволяє їх застебнути як сумку і носити як браслет.
Хоча в даний час це дуже незвичайний дизайн і, безумовно, інноваційний, ми не вперше бачимо прихований годинник для жінок. Van Cleef та Arpels розробили Cadenas ще 1930-х роках, які захищали прихований циферблат, щоб жінки могли перевіряти час непомітно, щоб не образити компанію, з якою вони проводили час.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю