Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Chopard Happy Heart Valentine's Day Edition

Chopard Happy Heart Valentine's Day Edition чудова лімітована всього 500 екземплярами серія представлена елегантним годинником у досить великому (для жіночого годинника) корпусі з нержавіючої сталі діаметром 36 мм. Тим не менш, завдяки використанню кварцового механізму, він є досить тонким і чудово сидить на тендітній жіночій руці. Механізм швейцарського виробництва забезпечує запас ходу кілька років. До функцій годинника відносять години, хвилини, секунди та апертуру дати.

Циферблат Chopard Happy Heart виготовлений з натурального перламутру з рожевими годинниками і прикрашений п'ятьма маленькими діамантами, розташованими в трьох каменях у формі серця: одне серце з діамантом, і 2 - з рожевими сапфірами. Стрілки зроблені з нержавіючої сталі та виконані у формі меча. Круглий безель досить великого розміру виконаний з нержавіючої сталі. Головка підзаводу зроблена також з нержавіючої сталі та прикрашена рожевим сапфіровим кабошоном. Водонепроникність корпусу, покритого сапфіровим склом – 30 м.

Годинник Chopard Happy Heart комплектується шовковим сатиновим ремінцем пурпурового кольору. До цих пір не зрозуміло, скільки буде коштувати цей чудовий витвір краси, ймовірно, ціна буде менше 10 000 $.

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю