Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Зміїні історії 2018 року Maestro Mamba від Christophe Claret

Після періоду відносної тиші та спокою у годинниковій індустрії безпосередньо перед SIHH 2018, бренди тепер порушують обкладинку та запускають новий продукт на вході до світових годинникових журналів.
Christophe Claret (Крістоф Кларет) , зайшов так далеко, що відправився в небезпечні дикі місця африканських джунглів за гострими відчуттями, щоб познайомитися з отруйною у світі змією Мамбою, щоб створити її як декор у своїх останніх творах Maestro.

Зелена Maestro Mamba (Reference: MTR.DMC16.230-258 MAMBA) , схоже, готова вразити всіх, хто потрапляє в її отруйний полон. Обгорнуте навколо механізму, хвилеподібне, з ручним гравіюванням, тіло змії створює контраст між різкою зеленою фігурою його ваг і матовим чорним відтінком деталей механізму. Годинник випущений з унікальною функцією MEMO, такою корисною для забудькуватих людей, на ремінці з автентичної зеленої зміїної шкіри Mamba. Так само для цього годинника Christophe Claret приступив до непокірних пошуків у Мозамбік, де познайомився з власником найбільшої шахти дорогоцінного каміння - цаворитів - які годинникар вибрав так само, щоб прикрасити Maestro Mamba.
Включно з чистими та потужними лініями свого 42-мм чорного PVD-обробленого титанового корпусу, увінчаного вражаючим сапфіровим куполом.

Якою б не була щоденна мета, яку власник Маестро поставив перед собою, МЕМО існує, щоб нагадати йому про неї. У вихідному положенні, коли власник повинен щось зробити, з'являється зелений цаворит на 6:00 на бічній поверхні МЕМО, цей дорогоцінний камінь встановлений на його вершині. Як тільки мети було досягнуто, просте натискання на кнопку в положенні на 2 години повертає функцію MEMO, яка відображатиме вже білий діамант замість цаворита. MEMO повертається у своє початкове положення щоночі в двадцятихвилинному інтервалі, керованому системою напівсинхронних стрибків.
Маестро Мамба дає постійне нагадування про долю тендітної природи часу.
Поряд із зеленою мамбою, була так само створена модель з барвистою змією – Пантерофіси.
Нові Maestro Pantherophis (Reference: MTR.DMC16.260-288 PANTHEROPHIS) виконані так само в PVD-обробленої титанової версії, тільки у функції напоминания використаний помаранчевий сапфір ну і, відповідно, у всій красі, зображений представник .

Ці дві унікальні новинки Christophe Claret будуть випущені обмеженим тиражем у 28 екземплярів кожна та продаватимуться за ціною 96 000 швейцарських франків.
Детальну інформацію щодо ціни та доставки годин можна дізнатися у наших менеджерів на сайті watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю