Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Chronoswiss Flying Grand Regulator Limited Edition 30

Якщо маленькій дитині подають коробку з фарбами, вона завжди буде використовувати кожен доступний їй відтінок тільки для однієї картини. Вони не мають жодних обмежень, просто чарівна невинність і прагнення творити. Зі зрілістю художник-підліток розумно використовуватиме колір, використовуючи обмежену палітру для зображення сцени. Проте підлітковий вік залишається поєднаним з юнацьким оптимізмом, і світ часто розглядається ідеалістичними очима, наповненими калейдоскопом квітів.
Компанія Chronoswiss, що базується в Люцерні Maison, синонімічна з годинником-регулятором, представила новий годинник, оснащений корпусом з нержавіючої сталі 44 мм з чорною обробкою DLC, обмежений 30 екземплярами в жовто-чорному варіанті, прагнучи доповнити свій останній модний анс.
Регуляторний годинник історично використовувався як відправна точка при налаштуванні іншого наручного годинника. Хвилинна стрілка набуває найбільшого значення, домінуючи на головному циферблаті, тоді як годинникова індикація перебирає роль почесного другого місця. Chronoswiss зробив цей жанр годинника своїм, пропонуючи вражаючий вибір моделей регуляторів.

Жовтий циферблат Chronoswiss Flying Grand Regulator Limited Edition 30 іноді виглядає майже як салатовий. Яскравість циферблата підкреслюється розташованою поряд рамкою, представленою у відтінку глянсового чорного.
Однією з причин динамічного характеру циферблату, коли він набуває різних відтінків залежно від становища, в якому він знаходиться, можна пояснити мотив гільошування. Цей хвилеподібний малюнок походить від точки опори циферблата, збільшуючись у розмірах у міру наближення до лицьової панелі.
Chronoswiss вирішив наповнити циферблат міріад різних елементів, кожен з яких розташований на різних рівнях. Чорний плінтус, що біжить по циферблату між 3 і 9 годинами, що стоїть на вершині гільошованого моря, відзначений номенклатурою компанії та «індивідуальним номером обмеження».
Годинник показаний нижче 12 годин на дисплеї типу "воронка", прикрашеному жовтими римськими цифрами. Невеликий дисплей секунд розташований понад 6 годин на додатковому дисплеї типу "воронка". Похилі внутрішні стінки кожного індикатора збільшують візуальну привабливість циферблату.
Зазначений хвилинний трек підвішений над циферблатом. Він утримується в положенні із чотирма виступами. Вигнутий годинник і хвилина передаються стрілками Poire Stuart, представленими в інтенсивному відтінку лакованого червоного, а кінчик хвилинної стрілки згинається вниз, наближаючись до мініатюри. Невелика противага на хвилинній стрілці діє як наконечник, вказуючи на вторинну, центральну хвилинну доріжку. Ця остання функція корисна, коли шкала на головному мініатюрі прихована верхнім лійкоподібним дисплеєм.

Chronoswiss Flying Grand Regulator Limited Edition 30 має відмінну присутність на зап'ясті завдяки люб'язно пропорційному 44-мм корпусу. Він має товщину 12,48 мм, але все ще здатний гасати під манжетою сорочки. Цибулинна головка полегшує маніпулювання та відповідає дизайну, який можна знайти на інших годинниках Chronoswiss.
Задня частина корпусу, бічні виступи та задня кришка мають сатиновану поверхню, тим самим пом'якшуючи явний блиск сусідніх поверхонь.
Зважаючи на свою відносну цінову позицію на ринку, Chronoswiss завжди забезпечувала високий рівень якості. Це видно не тільки завдяки складним циферблатам, а й за вражаючою тактильною якістю матеріалів, які він вибирає для використання. Лімітована серія 30 Chronoswiss Flying Grand Regulator не стала винятком. Наприклад, чудова ілюстрація цієї розкішності відноситься до ремінця, виконаного в яскраво-жовтій «крокодилової» шкірі. Ребриста текстура, що виступає, виглядає піднесено, а її зовнішній вигляд посилюється за допомогою акуратного чорного рядка Ремінець прикріплюється до зап'ястя за допомогою складної застібки, покритої полірованим DLC.

В основі Chronoswiss Flying Grand Regulator Limited Edition 30 лежить механізм із ручним заводом калібру C.678.
Мости представлені у чорному кольорі та мають круглу форму Côtes de Genève. Між мостами є великі зазори, через які відкривається вид на основну плиту, прикрашену перлажем, та інші компоненти, які зазвичай приховані від очей.
Частота балансу становить 18 000 VpH (2,5 Гц), а механізм включає 17 дорогоцінного каміння. Головна пружина здатна використати достатньо енергії для автономної роботи протягом 46 годин.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю