Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Classique 5717 Hora Mundi від Breguet

Класична модель Hora Mundi виборола перше місце в категорії найкращий чоловічий годинник на женевській виставці The Watches Days.
Другий рік поспіль годинникова компанія Breguet по праву виборює перше місце на виставці The Watches Days, яка проходила з 10 по 13 листопада і в якій взяло участь понад 40 годинних брендів. На виставці відвідувачі мали право голосу без втручання журі. Саме більшістю голосів модель Hora Mundi (ref. 5717) від компанії Breguet була удостоєна призу симпатій глядачів.


Модель оснащена автоматичним механізмом 77F0 на базі калібру 777 з додатковою платиною, діаметром 12 ліній, на 45 каменях, з балансовою частотою 28800 напівколивань на годину, запасом ходу 55 годин, функціями індикації годин, хвилин, секунд (центральні стрілки) , синхронізованого з датою (в апертурі на 12 годинах), містом (в апертурі на 6 годинах) та покажчиком "дня/ночі" (на 4 годинах). Калібр із кремнієвим спуском, балансовим колесом Breguet із чотирма регулювальними гвинтами, вручну гравірованим ротором із 18-каратного золота, відрегульований у шести позиціях.

 


Модель Classique 5717 Hora Mundi вперше була представлена на виставці Baselworld 2011 з 18 – каратного рожевого золота. Циферблат з 18-каратного золота із зображенням американського (Ref. 5717BR/US/9ZU ), європейського (Ref. 5717BR/EU/9ZU ) або азіатського континенту (Ref. 5717BR/AS/9ZU ), з ручним гравіюванням у вигляді хвиль лаком. Воронені стрілки з "яблуками Бреге".

 

Модель Classique 5717 Hora Mundi була також представлена на виставці Baselworld 2011 з платини 950 проби. Корпус круглий, з платини з дрібно рифленою бічною поверхнею, діаметром 44 мм, водонепроникний до 30 метрів. Загвинчується заводна головка на 3 годинах, кнопка управління часовими поясами на 8 годинах. Сапфірове скло на лицьовій стороні корпусу та на його задній кришці.
Циферблат з 18-каратного золота із зображенням американського (Ref. 5717PT/US/9ZU ), європейського (Ref. 5717PT/EU/9ZU ) або азіатського (Ref. 5717PT/AS/9ZU ) континенту, з ручним гравіюванням у вигляді хвиль лаком. Воронені стрілки з "яблуками Бреге".

 


Компанії Breguet знадобилося три роки на проектування, створення та вдосконалення цієї моделі, яка є першим екземпляром механічного годинника з миттєво стрибає годинникової зони. Ця функція дозволяє легко відображати час двох попередньо вибраних годинних зон, миттєво змінювати їх одним натисканням кнопки, не порушуючи точний хід годинника. Зміна часового поясу не тільки впливає на час, але й на синхронізацію дати, яка здійснюється за допомогою календарної системи, що відстежує. Оздоблення годинника настільки ж виняткове і характерне, як і у всіх творінь Breguet: рифлені боки корпусу, припаяні вушка і, звичайно, відомі стрілки Breguet з ексцентричними місячними наконечниками. Золотий циферблат прикрашений ручним гравіюванням у вигляді хвиль океану, які покриті кількома шарами лаку, в той час як континенти ретельно відполіровані. Індикатор дня та ночі представлений у вигляді неба, виконаного з ляпису блакиті з безліччю піритів, які нагадують крихітні золоті плями та символізують зірки. Також на індикаторі розташовані Сонце та Місяць, виконані із золота. Завдяки цьому вартовому шедевру, годинникова мануфактура Breguet вкотре впоралася із завданням досягнення досконалості.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю