Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Classique Chronométrie 7727 від Breguet

На виставці в Базелі в 2012 один з найстаріших і найвідоміших брендів Breguet представив ряд чудових новинок, що віддають данину славному минулому компанії, і оснащених інноваційними розробками годинникової індустрії. Однією з нових моделей є Classique Chronométrie 7727 Ref. 7727BR/12/9WU , яка позиціонується, як перший годинник з механізмом (не хронографічним, тому що хронографи з такою частотою існують) з частотою напівколивань 72000 (10Гц).

Дизайн годинника не поступається технічним можливостям. Бездоганні лінії корпусу
з 18К рожевого або білого золота з рифленою бічною поверхнею перебувають у повній гармонії з вишуканими гільйошеним посрібленим циферблатом з18К золота. Витончені чорні римські цифри, стрілки з вороненої сталі з «яблуками Бреге», кілька видів гільйоше – мануфактура Breguet залишається вірною багаторічним традиціям.

На 12 годинах розташований секундний циферблат з маленьким покажчиком десятих часток секунди, на 5 годинах стрілочний індикатор запасу ходу, а на 2 годинах покажчик протиударної системи "pare-chute", винайденої Абрахамом-Луї Бреге ще в 1790 році. Маленька позначка «10 HZ» близько 9 годин нагадує про інновацію.
Елегантна новинка оснащена механізмом з ручним заводом 574 DR з балансовою кремнієвою пружиною і кремнієвими компонентами спуску, калібр відмінно оброблений. Постачається модель на ремінці зі шкіри алігатора із застібкою із 18К рожевого або білого золота.
Технічні характеристики:

Механізм:
- 77F0, автопідзавод
- Частота 72 800 пк/год
- 45 каменів
- запас ходу 60 годин
- Протиударна система "pare-chute".
Функції:
- години, хвилини, секунди
- індикатор запасу ходу
- покажчиком десятих часток секунди
Корпус:
- 18К рожеве або біле золото
- Діаметр 41 мм
- антивідблискове сапфірове скло
- водонепроникність 30 м
Ремінець:
- Шкіра алігатора


Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю