Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Corum Admiral's Cup Legend 42 Tourbillon Micro-Rotor

 
Corum
Admiral's Cup Legend Tourbillon Micro-Rotor 42 Limited Edition 15
Ref. 029.101.55/0002 FH12
 
Турбійон – одне з найблагородніших ускладнень у годинниковому мистецтві. І ось, віддаючи шану прославленому попереднику - годинника Admiral's Cup, з їх більш ніж півстолітньою історією, компанія CORUM представляє модель Admiral's Cup Legend 42 Tourbillon Micro-Rotor. Яка, яка буде випускатися щорічно обмеженою серією у трьох варіантах виконання.

Механізм з автопозаводом, калібр CO 029, оснащений позолоченим мікроротором діаметром 17мм з логотипом марки, має запас ходу 60 годин, однохвилинний турбійон з кареткою діаметром 12мм, балансове колесо коливається з частотою 28 802 пк/год. Видимі мости механізму декоровані мотивом "Cotes de Geneve" і становлять контраст золотим мікроротором. Функції - години та хвилини, секундний індикатор на каретці турбійону.

Корпус, як випливає з назви моделі, має 42 мм у діаметрі, його товщина 11,45 мм. Гільошований циферблат прикрашають незмінні прапори міжнародного морського склепіння сигналів та накладні індекси, залежно від версії, покриті родієм або червоним золотом. У годинах з обох боків встановлені сапфірове скло з покриттям антивідблиску. Гвинтове з'єднання задньої кришки та корпусу, водостійкість 30 метрів. Модель Admiral's Cup Legend 42 Tourbillon Micro-Rotor буде щорічно випускатися обмеженою серією - по 15 екземплярів у корпусі з 18К червоного золота, по 30 у комбінованому корпусі з 18К червоного золота та нержавіючої сталі та 75 з нержавіючої сталі.
 
 
 
 
 
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю