Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

"Corum" підтримав тренд кастомізації



Компанія «Corum» вирішила підтримати новий для годинникової індустрії тренд кастомізації годинника, і випустила лімітовану модель «Admiral Legend 42» у партнерстві з «Bamford Watch Department» (BWD).

«BWD» - британська компанія, відома своїми модифікаціями люксового швейцарського годинника, довгий час була парією для іменитих годинникових компаній, які не хотіли, щоб хтось втручався в їхні дизайнерські проекти. Але компанія стала настільки популярною серед клієнтів, які бажають додати особисті риси до своїх традиційних годинників, що годинники вирішили на офіційну співпрацю. Сталося це лише торік.

У червні 2017 р. компанія «Zenith», що належить «LVMH», стала першопрохідником нової тенденції. Незабаром до неї приєдналися "Tag Heuer" і "Bulgari", що також належать "LVMH". У травні 2018 р. список поповнився вартовим будинком «Corum», який оголосив про свій перший спільний проект із британським кастомайзером. Corum, що належить гонконзькій групі Citychamp Watch & Jewelry Group Limited, також став першою компанією, не пов'язаною з LVMH, що розпочала офіційне співробітництво з Bamford Watch Department.

Для спільної роботи було обрано годинник з найяскравішим і найвпізнаванішим дизайном бренду.
У новому дизайні флагманська модель "Corum Admiral Legend 42", присвячена "Адміральському кубку" (регаті, що проводиться з 1957 р.), і вперше представлена брендом у 1960 р. отримала фірмове чорне покриття Бамфорда. BWD зберегли 12-гранний безель, характерний для сучасної лінійки Admiral's Cup, але прибрали кольорові годинникові маркери.
Сигнальні морські прапори перетворилися на графічні сірі годинникові маркери, що нагадують формою архітектуру маяка. Хоча багато цінителів бренду ніколи не вважали циферблат «Admiral Legend» надто захаращеним, у кастомній версії він виглядає набагато вільнішим.


Годинник поєднує сірий і блакитний - фірмові кольори Бамфорда, що створюють чистий, мінімалістичний дизайн. Щоправда, заради стилю довелося пожертвувати покриттям Super-LumiNova на стрілках оригінального годинника.

Новий годинник лімітований всього двома екземплярами і доступний з кінця травня тільки в паризькому бутіку «Nous» на вулиці Камбон. Ціна "Admiral Legend 42 Bamford" €8,000.



Технічні деталі

Модель: Admiral Legend 42 Bamford

Механізм:
Автоматичний калібр CO395
Запас ходу: 42 год.
Частота: 4 Hz, 28800 пк/год
Каміння: 27

Функції:
Годинник, хвилина, секунда, дата

Корпус:
Діаметр: 42 мм
Товщина: 10 мм
Матеріал: сталь з PVD-покриттям
Водонепроникність: 50 м
Скло: сапфіровий кристал з двостороннім покриттям антивідблиску
Сапфірова задня кришка

Циферблат:
Колір чорний
Стрілки: скелетонізовані з родієвим покриттям

Ремінець:
Колір чорний
Матеріал: вулканізований каучук
Застібка сталева з PVD-покриттям
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю