Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Нова модель DB28 Kind Of Blue Tourbillon Meteorite від De Bethune

16 вересня 2016 року, вчені виявили один з найбільших метеоритів, коли-небудь знайдених на землі .
При вазі близько 30 тонн масивний шмат космічного матеріалу був знайдений під землею в районі Чако і Сантьяго - дель - Естеро в Аргентині.
В даний час вважається, що цей регіон був повністю зруйнований астероїдом приблизно 4000 – 5000 років тому.
Місцеві жителі вже давно знають про цю ділянку землі, оскільки ще за часів іспанського завоювання використовували залізо, витягнуті з метеоритів у цьому районі, створюючи зброю.

В останні дні, розкопані метеори є вже дорогоцінними, мають великий попит, і охороняються законом на рівні золота та алмазів. У годинниковому світі ми вже зустрічали на циферблатах метеорити з цього регіону, на лімітованій версії Rolex Daytona Meteorite, Jaeger-LeCoultre Master Calendar та Rotonde de Cartier Earth Moon. У більшості випадків, майстри тільки розрізали та полірували справжні, вроджені зразки метеоритів, щоб потім створити з них циферблатні пластини.

Але майстрам De Bethune, обробляти фактичний шматочок метеорита вже відомим способом, видалося надто просто та нудно. Їм хотілося посилити красу надзвичайного матеріалу і це, звичайно ж, їм вдалося, оскільки ще ніхто до De Bethune не робив щось подібне.

У руках майстра Дениса Фражолле (Denis Flageollet), деякі шматки метеорита, багаті на залізо і нікель, набули дивовижного вигляду. Циферблат з ним, придбав синій колір, а на ньому можна розглянути зоряне небо. Кілька років тому бренд вперше продемонстрував годинник з вороненого титану 5-го класу, до цього ніхто інший не робив цього раніше. І ось вперше у 2017 році, серед усіх інших вартових компаній, ми бачимо, воронений метеоритний диск. Зробити воронений метеоритний циферблат було б достатньо, щоб здивувати, але майстер пішов далі. Щоб прикрасити синє метеоритне полотно, було додано мікроскопічні краплі золота, які нагадують про зоряне небо, звідки й прилетіло небесне тіло.

Корпус новинки, хоч і здасться нам знайомим, але теж вражає уяву. У розмірі всього 43 мм він зроблений з того ж вороненого титану 5 класу. Для таких вражаючих годинників, механізм повинен бути під стать. Модель забезпечена найлегшим калібром DB2019v3 з 30-секундним турбійоном, виготовленим з титану та кремнію. Їм можна милуватися крізь прозору, сапфірову, задню кришку. Запасу ходу вистачає на 5 днів, причому його індикатор наочно видно з зворотного боку годинника. Модель буде представлена на виставці "Baselworld 2017".
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю