Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

DeWitt Twenty-8-Eight Tourbillon

Останнім часом багато годинникових марок стали випускати нові версії старих моделей. Цей крок можна назвати правильним, оскільки в новому образі старі моделі набувають іншого стилю. Крім того, у шанувальників тієї чи іншої компанії не виникне проблем із вибором певних моделей.
Нещодавно на годинниковому ринку з'явилася новинка від DeWitt – нова версія моделі Twenty-8-Eight Tourbillon, яка вперше була представлена у 2010 році.
У новому вигляді модель набула круглої форми корпусу діаметром 43 мм з рожевого золота 750 проби або титану Grade 5.


годинник Twenty-8-Eight Tourbillon

Циферблат моделі складається із 27 компонентів. У верхній частині знаходиться конструкція на кшталт ар-деко з колон, а в нижній частині – турбійон, розміщений у кругле віконце, закрите напівпрозорими гратами. Центральна частина циферблату декорована візерунками як сонячних променів. Весь циферблат поділяється на дві зони на вибір кольору. Другу зону утворюють родієве або паладієве накладне кільце з римськими та арабськими цифрами. З дизайном циферблата оригінально виглядають дві центральні стрілки у вигляді меча.
У положенні 3 години розташована кругла головка заводу, прикрашена мініатюрною монограмою «W». Та ж монограма є і на застібці ремінця.
Новинку Twenty-8-Eight Tourbillon зібрано на базі механізму DW8028 з ручним заводом, зі спіраллю балансу Breguet. Калібр оснащений частотою 18 000 напівколивань на годину, 72-годинним запасом ходу.
Модель поставляється на чорному шкіряному ремінці із золотою або титановою застібкою.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю