Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Діамантовий блиск на Bazelworld 2012

До відкриття всесвітньої виставки вартового та ювелірного мистецтва Baselworld-2012 залишається трохи більше тижня. Цього року вона розпочнеться у Міжнародний жіночий день та триватиме до 15 березня.

Понад 70 провідних брендів вже заявили про новинки, які представлятимуть на Базелі, і сьогодні хотілося б розглянути найкрасивіші з них, адже діамантового блиску буде багато цього разу. Зверніть увагу, що в художньому оформленні годинника, що претендує на звання шедевра ювелірного мистецтва, перевага, як і раніше, надається зміїно-драконовій тематиці, зображенню тварин і квітів.

BULGARI Serpenti

За останні кілька років ювелірні змійки від Bulgari спокусили безліч жіночих сердець, при цьому не забуваючи постійно змінювати колір та форму, як це й личить зміям у період линяння. На виставці у Базелі будуть представлені нові кварцові моделі з 18К рожевого золота, прикрашені 385 діамантами та декоровані чорною та білою емаллю. Циферблат, залежно від версії, виконаний із чорного сапфіру або білого перламутру.

HUBLOT Big Bang Boa Bang

Ще одні спокусники зі стажем пішли в атаку, використовуючи енергійніший, практично чоловічий образ. Малюнок a la "сітчастий пітон" вдався на славу, ось тільки ремінець зроблений не зі шкіри, а з гладкої гуми, адже Hublot складаються в Африканському фонді дикої природи. Моделі виконані у двох кольорах: зеленому та каштановому, кожен з яких у свою чергу доповнений сталевим або покритим 18К рожевим золотом корпусом. Залежно від кольору відрізняється і вибір дорогоцінного каміння на безеле: андалузити, димчастий і прозорий кварц – для каштанової моделі; цаворити, турмаліни та сапфіри – для зеленої. Ну і, звичайно, діаманти для всіх. Чотири версії випущені обмеженим тиражем у 250 екземплярів.

Temps Moderne de Cartier
Картьє символізує дух Америки. Звичне поєднання білого металу з чудово підібраними та встановленими діамантами цілком традиційно, але кожне нове творіння випереджає свій час та визначає, яким буде завтрашній день ювелірного мистецтва.
Годинник Temps Moderne de Cartier watch: модель виконана в найкращих традиціях компанії із застосуванням дорогоцінного каміння. Циферблат цієї моделі – немов сцена для діамантового балету. Декоровані діамантами деталі рухаються під час роботи, створюючи своєрідне, дорогоцінне дійство. Додаткову красу надає цій мерехтливій грі таїтянський перламутр, з якого виконаний циферблат і який є тлом для цього оригінального «театру». Корпус годинника діаметром 42.8 мм виконаний з 18-каратного білого золота. Скло, що покриває циферблат – сапфірове, водостійкість моделі – 30 метрів. Стрілки моделі виконані у вигляді мечів із нержавіючої сталі, покритої родієм. Число дорогоцінного каміння – 508 діамантів (близько 3.7 карат). Основою годинника став кварцовий механізм на базі п'яти каменів.

CORUM Admiral's Cup Legend 38 Mystery Moon
Від історій кохання переходимо до морських пригод та до новинки легендарної колекції Admiral's Cup. На внутрішній стороні знаменитого дванадцятигранного безелю, на місці годинникових індикаторів, розташувалися монохромні зображення 12 морських прапорців. Сам безель декорований 72 діамантами. Перламутрові сонячні промені розходяться від віконця з датою і пронизують циферблат наскрізь - аж до індикатора фаз місяця, прикрашеного шістьма діамантовими зірками. Моделі поставляються на білому або чорному ремінці сатиновому.

 

DEWITT Golden Afternoon
DeWitt продовжує переосмислювати легендарний годинник колекції Golden Afternoon. Подібно полотнам художників 19 століття, що черпають натхнення в природі, цей годинник зачаровує великою кількістю витончених деталей, присвячених вивченню молодою жінкою навколишнього світу. Імперські безельні колони з 18К рожевого золота, декоровані 168 діамантами, оточують циферблат з метою захистити секретний квітковий сад, що намальований на ньому. Перемежуючись із 14 діамантами, по перламутровому циферблату розкидані чудові квіти різних кольорів та розмірів. Час у цьому саду відміряють два золоті ангельські крила. Заводна головка оздоблена рубіном. "Липневий полудень золотий сяє так легко..."
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю