Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Edouard Bovet Tourbillon

У далекому 1818 досвідчений годинниковий майстер Едуард Бове залишив Європу, забравши четверо своїх унікальних годинникових шедеврів і вирушив у 4-місячну подорож на кораблі, щоб доплисти до Далекого сходу, а саме в місто Гуанчжоу. Годинник був наскільки складним і вражаюче красивим для того ринку, що місцевий китайський колекціонер купив його тоді за 40 тисяч швейцарських франків, що на сучасні гроші дорівнює мільйону. Ця гучна подія стала ключовою для створення власного бренду і дала можливість придбати собі в клієнти саму імператорську сім'ю Китаю, що не могло сколихнути швейцарський світ, який раніше обслуговував лише Європу.

2018 року, буде рівно 200 років з моменту цієї події і на честь нього, мануфактура Bovet, створює унікальний колекційний годинник Edouard Bovet Tourbillon (ref. AIEB001) для любителів подорожей.
Новий годинник працює на одному барабані і забезпечує вражаючу автономну роботу, більше десяти днів, незважаючи на безліч функцій і 472 деталі механізму. Використовуючи цю потужність, три різні часові пояси можуть відображатися на основі повністю оригінальної конфігурації, яка пропонує відмінну інтуїтивну читаність, причому місцевий часовий пояс займає центр годинника. На додаток до годинних та хвилинних стрілок, маленький диск із зображенням Сонця та Місяця вказує на добовий цикл. Цей індикатор повертається проти годинникової стрілки, щоб уявити реальність якомога ближче, зі сходом сонця на сході та заходом на заході.
Кожна півкуля часів, що відображаються, відповідає одному з двадцяти чотирьох часових поясів Землі, встановленому відповідно до уподобань користувача. Має вікно, яке відображає назву вибраного міста та час у цій же зоні через стрілку, яка переміщається 24-годинним циферблатом. Ця стрілка слідує за контуром напівсферичного бані, що представляє Землю, і, природно, проходить через меридіан обраного часового поясу.
Щоб мінімізувати споживання енергії та оптимізувати точність ходу, дві півкулі землі були виготовлені з титану.
Цей вибір матеріалу робить виготовлення цих півкуль складнішим, як технічно, так і естетично. Поверхня купола Землі вигравірована, щоб уявити власнику реальну карту світу, а ось океани на них спеціально знижені, щоб заповнити їх спеціальним синім SuperLuminova, який висвічується у темряві.

Унікальність механізму Edouard Bovet Tourbillon ще й у тому, що він розміщений у конвертованому корпусі Amadeo. Запатентована в 2010 році система Amadeo перетворює годинник з наручних на настільний або кишеньковий без використання будь-яких інструментів. Ця система вимагає, щоб час відображався з обох боків механізму, а у випадку з Edouard Bovet Tourbillon, друга особа являє собою ручне гравіювання з поверхнею, що гільошує, покриту синім лаком, яка прикрашає маленький циферблат, що відображає години і хвилини, синхронізованим з відображенням місцевого часу. Цей зсув диск був змінений для кращої читання показань основного часу. Індикатор запасу ходу, що відображається в положенні на 9 годин, завершує вишуканий образ колекційного годинника.


Маючи діаметр 46 мм, буде запропоновано 2 версії з рожевого золота, де Edouard Bovet Tourbillon (ref. AIEB003) з циферблатом ручним гравіюванням у стилі Fleurisanne і 2 версії в білому золоті, де Edouard Bovet Tourbillon (ref. AIEB002) лаком та Edouard Bovet Tourbillon (ref. AIEB006) у стилі Fleurisanne. Чудові ремінці зі шкіри алігатора будуть йти в парі із золотим ланцюжком, який необхідний для конфігурації кишенькового годинника.
Edouard Bovet Tourbillon буде випущений в обмеженому випуску, всього з 60 екземплярів у кожній версії. Мають 5-річну гарантію від виробника. Ціна рекомендована виробником – 315 000 швейцарських франків у рожевому золоті та 325 000 швейцарських франків у білому золоті. Для отримання додаткової інформації завітайте на наш сайт watchesmaster.ru
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю