Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

El Primero Chronomaster 1969 від Zenith

Zenith – одна з найдавніших годинникових компаній. Створений цією маркою наручний годинник чудовий як своїм дизайном, так і механізмами. Однією з таких моделей є новий хронограф El Primero Chronomaster 1969 представлений на всесвітній виставці BaselWorld 2012.

В історії годинної справи мануфактура Zenith вписала новий розділ випуском в 1969 першого автоматичного механізму з інтегрованим хронографом - легендарного El Primero, найточнішого механічного калібру з частотою 10 напівколивань в секунду, здатної вимірювати час з точністю до 1/10 частки секунди. Культовий хронограф оригінальний не лише своїми технічними характеристиками, а й своїм дизайнерським оформленням.
El Primero - модний годинник з трьома маленькими циферблатами різних кольорів, розташованих на основному циферблаті, і яскраво-червоною секундною стрілкою, що забезпечувала підвищену читання показань.
Дане функціональне колірне рішення збережено і в дизайні новинки – El Primero Chronomaster 1969.
Модель El Primero Chronomaster 1969 має 42 мм круглий корпус виконаний зі сталі ( Ref. 03.2040.4061/69.C496 ) або з рожевого 18 каратного золота (Ref.18.2040.4061/69.C494) і оснащений круглими кнопками. Посріблений, декорований візерунками у вигляді сонячних променів циферблат оснащений двома лічильниками – 30-хвилинним – у положенні «3 години» та 12-годинним – у позиції «6 годин». Лічильники виконані в темно-синьому та чорному антрацитовому кольорах.


Інноваційною розробкою компанії Zenith є спеціальне віконце на циферблаті, яке знаходиться над «серцем» ексклюзивного механізму. Слід зазначити, що ця деталь стала однією з візитівок компанії Zenith. Маленьке віконце з відкритим калібром у положенні «10 годин» не тільки є важливим елементом дизайну годинника El Primero 1969, але й надає можливість насолоджуватися мануфактурним механізмом, який сьогодні вважається «кращим калібром серійного виробництва у світі».
 
Циферблат оснащений накладними гранованими родованими годинниковими індексами, годинниковою та хвилинною стрілками, покритими люмінесцентною речовиною SuperLuminova SLN C1. Захищає циферблат сапфірове скло з двостороннім покриттям антивідблиску.
 


Модель оснащена мануфактурним автоматичним механізмом El Primero 4061, діаметром 30 мм, товщиною 6,60 мм, що складається з 282 деталей, на 31 камені, з балансовою частотою 36000 напівколивань на годину (5 гц), 50-годинним запасом ходу, функції хвилин (за допомогою відповідних центральних стрілок), секунд (маленька стрілка на 9 годинах), а також з хронографом, що дозволяє проводити вимірювання відрізків часу з точністю 1/10 секунди (центральна червона секундна стрілка, 30-хвилинний лічильник на 3 годинах, 12-годинний) лічильник на 6 годин). Ротор автопідзаволу декорований "женевськими хвилями" ("Côtes de Genève"). Шанувальники високого вартового мистецтва гідно оцінять його філігранну обробку, насолоджуватися якою можна через віконце на циферблаті.
 

Водонепроникність моделі – 100 метрів. Поставляється годинник на чорному ремінці зі шкіри алігатора із застібкою з нержавіючої сталі та на коричневому ремінці з розкладною застібкою з рожевого золота 18 карат.



Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю