Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Girard-Perregaux 1966 Minute Repeater

Говорять, що скромність прикрашає… Ця сентенція особливо доречна по відношенню до нового годинника мануфактури Girard-Perregaux - 1966 Minute Repeater. Марка з Ла Шо де Фон за свою більш ніж 220-річну історію як ніхто інший могла переконатися в тому, що за скромним виглядом завжди є місце дивовижним речам. І це повністю відповідає новій моделі, чий елегантний вигляд приховує всередині одне з найскладніших і виняткових ускладнень у світі високого годинникового мистецтва - хвилинний репетир. Гарний хвилинний репетир.

Girard Perregaux Minute Repeater
Ref. 99650-52-711-BK6A

Колекція 1966 року традиційно пропонує годинник у круглому корпусі, дизайн якого своїми спокійними лініями йде до того самого періоду літозлічення, про який нагадує назву колекції. Корпус нової моделі виконаний із 18-каратного рожевого золота та має 42 мм у діаметрі. Сапфірове скло, як з лицьової, так і з боку задньої кришки, мають покриття антивідблиску. Водозахист становить 30 метрів. Традиційно на лівій боковині корпусу розташований важіль взводу пружини хвилинного репетира.

Вишуканість ускладнення підкреслює чудовий емалевий циферблат, поверх якого розташувалися 12 накладних арабських золотих чисел. Годинна та хвилинна стрілка мають форму листок та ніжно-синій колір, отриманий в результаті термічного окиснення. Колір секундної стрілки отриманий аналогічним способом, але вона розташувалася на окремому малому циферблаті в положенні «6 годин».

Важливо відзначити, що компанією Girard-Perregaux було зроблено важливі кроки щодо покращення якості звучання хвилинного репетира. Три з них пов'язані безпосередньо з конструкцією корпусу:
1. Діаметр механізму та внутрішній діаметр корпусу знаходяться в ідеальному балансі, що гарантує максимальний резонанс.
2. Корпус годинника має вигнуту форму з метою збільшення повітряного простору між корпусом і механізмом, що покращує поширення звукових хвиль.
3. Нижня частина корпусу має алмазне полірування для зменшення акустичних спотворень.

Очевидно, що й механізм хвилинного репетира, що отримав позначення E09-0001 , виконаний на найвищому рівні. Він розроблений за допомогою женевської компанії Le Fabrique du Temps, очолюваної Мішелем Навасом та Енріко Барбазіні та відомої по роботі над чудовими механізмами марки Laurent Ferrier, яка вже встигла досить сильно заявити про себе на годинниковій сцені.

Калібр з ручним заводом має 32 мм у діаметрі та 5.36 мм товщини. Він виконаний на 27 каменях, загальна кількість деталей становить 317 одиниць, баланс із змінною інерцією коливається з частотою 21'600 пк/год, заводний барабан забезпечує запас ходу 100 годин. Незважаючи на те, що прес-служба компанії не надає конкретної інформації, створюється відчуття, що в механізмі використано кремнієве спускове колесо з кремнієвим латеральним анкером.

Репетиція годин, чвертей та хвилин у поточній чверті забезпечується за допомогою молоточків та гонгів традиційної форми. Регулятор бою – на основі інерційного колеса.

На закінчення не можна не згадати про зовнішній вигляд механізму. Крім того, що він використовує фірмову стилістику Girard-Perregaux , як форма моста балансу і моста регулятора бою, якість фінішної обробки знаходиться на найвищому рівні. Це і чудовий anglage (округлені та поліровані фаски), і відмінне полірування лунок під гвинти і шатони, власне великі золоті шатони, перлинне фактурне шліфування платини, відмінне фактурне шліфування мостів у вигляді Женевських смуг (Cotes de Geneve). Окремих слів заслуговує на додаткове скелетонування мостів, що відкриває вид на заводний барабан і дає більший огляд колісної передачі.

Річний план випуску Girard-Perregaux 1966 Minute Repeater знаходиться в межах 15-20 екземплярів, видання не лімітується. Вартість годинника визначена на рівні 250'000 швейцарських франків, що являє собою досить значну величину. Загальний рівень виробу дуже високий і модель представлятиме чималу колекційну цінність.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю