Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Girard-Perregaux SeaHawk 1000 "Big Blue"

12 лютого 2009 року Генеральною Асамблеєю ООН було засновано нове свято - Всесвітній день океанів. Офіційно, на найвищому міждержавному рівні, ідея проведення «всесвітнього дня океанів» вперше прозвучала у 1992 році на міжнародному саміті, який проходив у Бразилії у місті Ріо-де-Жанейро. З того часу «всесвітній день океанів» широко відзначається практично всіма, хто має хоч якесь відношення до Світового океану. Вчені-екологи, іхтіологи, персонал багатьох акваріумів, зоопарків, дельфінаріїв координують у цей день свої зусилля, щоб зберегти неповторну океанську флору та фауну від найбільшої для них небезпеки — людської жадібності.
У вівторок, 5 червня, у Музеї Сучасного Мистецтва в Нью-Йорку, під егідою Сьюзен та Девіда Рокфеллера-молодшого, буде організовано захід, присвячений Всесвітньому дню океанів, спрямований на збереження природи та екосистеми океанів. Як партнер, у ньому бере участь швейцарська годинникова компанія Girard-Perregaux, яка на честь цієї події випустила спеціальну лімітовану модель SeaHawk 1000 "Big Blue" (Ref. 49950)

Новинка має корпус із матованої нержавіючої сталі, в класичному дизайні SeaHawk, діаметром 44 мм, водонепроникний до 1000 метрів. Однонаправлений дайверський безель, що обертається, загвинчується захищена заводна головка на 4 годинах, гелієвий клапан. Сапфірове скло захищає синій циферблат з накладними годинниковими індексами, стрілками з білим покриттям люмінесцентним, а також із зображенням карти світу.
 
Модель оснащена швейцарським автоматичним механізмом GP 033R0, на 27 каменях, з балансовою частотою 28800 напівколивань на годину (4 гц), 46-годинним запасом ходу, функціями індикації годин, хвилин (за допомогою відповідних центральних стрілок) на секунд годинах) та запасу ходу (на круглому стрілочному покажчику на 6 годинах).
Синій ремінець каучуковий з розкладною застібкою з нержавіючої сталі.
 
Лімітований випуск 15 примірників. "Ми дуже горді партнерством зі Сьюзен і Девідом у святкуванні Всесвітнього дня океанів" - говорить Мішель Софісті (Michele Sofisti) - керівник Sowind Group (що включає марки GIRARD-PERREGAUX і JEAN RICHARD) - "Наш годинник" що зараз ми повинні діяти швидко, щоб захистити наші океани. Ми маємо обмежену кількість ресурсів для людського споживання - факт, який ми дозволяємо обходити увагою. Настав час приділяти цьому критичному стану дедалі більше уваги”.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю