Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Glashutte Original Senator Moon Phase Skeletonized Edition

Нова лімітована модель Senator Moon Phase Skeletonized Edition від німецької годинникової мануфактури Glashütte Original представляє собою чудову комбінацію сучасного високотехнологічного годинникового виробництва та майстерні художньої ручної роботи граверів.

Витончений круглий корпус новинок виконаний з полірованого рожевого золота ( Ref. 49-13-15-15-04 ) та білого золота ( Ref. 1-49-13-15-04-01) з діаметром 42 мм та товщиною 9,5 мм. .

З лицьового боку корпус захищений сапфіровим склом антивідблиску, яке також встановлено і на задній кришці корпусу.

На периферії скелетонізований циферблат білого кольору градуйований розміткою у вигляді римських цифр та хвилинною шкалою, виконаною у формі залізничної колії. Час на циферблаті індексується за допомогою воронених центральних стрілок години та хвилини. Маленька секундна стрілка винесена на бічний дисплей позиції 6 години. Покажчик фаз Місяця розміщений між 10 і 11 годинами, а між 1 і 2 годинами розташований стрілочний покажчик запасу ходу.

Моделі Senator Moon Phase Skeletonized Edition оперує на базі прикрашеного гравіюванням та скелетонізованого мануфактурного механізму GO 49-13 з ручним заводом та регулятором тонкого налаштування «лебедина шия». Унікальний калібр, що забезпечує 40-годинний запас ходу, чудово декорований і оброблений: заводні колеса відшліфовані променистим оздобленням, шатони виконані із золота, деталі механізму прикрашені витонченим гравіюванням. Гвинти калібру воронені.

Годинник Senator Moon Phase Skeletonized Edition поставляється на ремінці зі шкіри крокодила луїзіанського матово-чорного кольору або синього. Застібка на ремінці виконана із золота.
Новинки випущені в лімітованій кількості – лише по 100 екземплярів. До кожної пронумерованої моделі Senator Moon Phase Skeletonized Edition додається подарунковий футляр з дерева темно-коричневого кольору.
Незважаючи на обмежений тираж, купити годинник все-таки можливо у офіційних представників компанії Glashütte Original.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю