Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Glashütte Original представляє Lady Serenade Special Edition, натхненні Днем святого Валентина

Glashütte Original Lady Serenade Special Edition Час відносно, особливо, коли йдеться про жіночий годинник. Адже в них годинник здатний пролітати непомітно, а хвилини - триватиме вічно. Щоб представниці прекрасної половини людства могли насолодитися кожною секундою, «Glashütte Original» представляє спеціальний випуск, натхненний Днем святого Валентина. У годиннику «Lady Serenade» чудово вживаються дві протилежності - точне німецьке годинникове мистецтво і яскраве червоне дорогоцінне каміння, що надає цій моделі чарівний характер і доповнює популярну жіночу колекцію новим спокусливим шедевром.

Натхненну кольором кохання дизайнерську хронограму «Lady Serenade» обрамляють 52 сяючі рубіни - по одному на кожний тиждень року. Їх доповнює рубіновий кабошон, інкрустований у витончену заводну головку. Яскраві тони забезпечують ідеальний контраст з натуральною білизною перламутрового циферблата, гарантуючи, що будь-який швидкоплинний погляд впаде на блискучу кромку 36-міліметрового годинникового корпусу.

Glashütte Original Lady Serenade Special Edition Що робить перламутр настільки популярним, так це його мерехтіння, що переливається. До того ж циферблат із цього органічного матеріалу настільки тонкий, що потребує особливої майстерності обробки. Фахівці фабрики "Glashütte Original" з виробництва циферблатів у Пфорцхаймі зразково справляються з цим завданням. Кожна заготовка, оброблена з великою обережністю, прикрашена трьома витонченими римськими цифрами та інкрустована вісьмома діамантами круглого огранювання.

Образ, натхненний пристрастю, доповнюють листоподібні поліровані годинникові та хвилинні стрілки з білого золота та апертура дати на 6 годин. Тонка секундна стрілка також має символічне значення. Її противага має форму знака нескінченності - оригінальне нагадування про неминучу природу істинного кохання.

Серце "Lady Serenade" відраховує час із частотою 28 000 пк/год. Автоматичний калібр 39-22 виготовлений з чудовою годинною майстерністю та увагою до деталей, як і всі мануфактурні механізми компанії з Гласхютте.

Калібр 39-22, Glashütte Original Lady Serenade Special Edition З боку задньої кришки годинник також демонструє своє благородне походження. Витонченим механізмом легко милуватися через сапфірову задню кришку корпусу - наприклад, тонко декорованою тричетвертною платиною або регулятором точності у формі «лебединої шиї». Конструкція з такою чарівною назвою використовується майстрами годинника «Glashütte» з 1888 року. Швидкість руху годинника регулюється за допомогою регулювального гвинта на вигнутій пружині у формі лебединої шиї, яка через регулятор змінює ефективну довжину пружини балансу.

Механізм 39-22 з 40-годинним запасом ходу також оснащений механізмом зупинки секундної стрілки, що дозволяє досягати максимальної точності при налаштуванні годинника. Їхня власниця не втратить жодної секунди, - незалежно від того, наскільки «відносно» її сприйняття часу в даний момент.

Новий годинник «Lady Serenade» поставляється на вишневому ремінці зі шкіри луїзіанського алігатора. Модель обмежена випуском 50 екз., і доступна у продажу з січня 2019 року у всіх бутиках «Glashütte Original», а також у авторизованих рітейлерів.

Glashütte Original Lady Serenade Special Edition Технічні деталі

Модель
Glashütte Original Lady Serenade Special Edition
Reference: 1-39-22-10-30-04 (з пряжкою), 1-39-22-10-30-44 (з розкладною застібкою)
Special Edition: 50 екз.

Корпус
Діаметр: 36 мм
Товщина: 10,2 мм
Матеріал: нержавіюча сталь
Безель, інкрустований 52 рубінами, заводна головка, інкрустована рубіном
Задня кришка, що загвинчується.
Водонепроникність: до 50 м

Циферблат
Матеріал: білий перламутр
Римські накладні індекси, 8 діамантів круглого огранювання
Стрілки: біле золото

Механізм
Калібр: 39-22 з автопідзаводом
Діаметр: 26 мм,
Товщина: 4,3 мм
Каміння: 25
Запас ходу: 40 год
Частота: 4 Гц або 28800 пк/год
Функції: Годинник, хвилина, секунда, дата, функція зупинки секундної стрілки
Скелетонізований ротор автопідзаводу

Ремінець
Вишневий зі шкіри алігатора
Пряжка чи розкладна застібка.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю