Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Harry Winston Opus 12

Ювелірний будинок Harry Winston також відомий завдяки колекції годинників Opus. Декілька днів тому компанія показала модель Opus 12, створену у співпраці з відомим майстром Еммануелем Буше.
Годинник без стрілок – це новий шедевр вартового мистецтва від бренду Harry Winston. Нова модель Opus 12 вразила публіку на виставці Baselworld 2012.
Opus 12 не піддається звичайним правилам вартового мистецтва, народжуючи найнеймовірніші
Механічна концепція. Цей винятковий годинник свідомо перевертає сприйняття часу, малюючи своє натхнення з революції Коперника, згідно з якою Земля обертається навколо Сонця та навколо себе.
У той час як інші приголомшливі годинні ускладнення часто ховаються під циферблатом і корпусом, створення цього майстра є чудовим прикладом демонстрації всіх елементів цієї моделі.
У центрі годинника Harry Winston Opus 12 розміщується маленький секундний циферблат. Він є своєрідною ланкою, що об'єднує між тонкою синьою стрілкою ретроградних хвилин і покажчиком запасу ходу. Обидва вказівники знаходяться в самому центрі циферблату, індикатор запасу ходу розташований прямо під дугою з 5-хвилинною шкалою.
Головний годинник і хвилини показані як незвичайні сталеві леза по колу циферблату, а час позначається блакитним кольором: довге «лезо» для хвилин, а коротке – для годинника. Коли ретроградний хвилинний покажчик зупиняється на позначці «5», він відскакує назад для поновлення свого ходу. У цей момент всі металеві мітки починають свій рух.
Вони обертаються на 180° і залишаються з блакитною поверхнею на зовнішній стороні, якщо зараз потрібен час.


Все це відбувається за одну секунду кожні п'ять хвилин. Таке видовище, безумовно, викликає захоплення і за ним хочеться спостерігати знову і знову. Однак це ще не всі ускладнення даної моделі. Після закінчення години маркер (короткий), що йде, обертається на 180° для зміни синьої поверхні на сталеву, також він змінюється місцями з довгим хвилинним покажчиком.

Всі ці розваги стали можливими завдяки механізму, який активує обертові та поворотні дії за допомогою зубчастого кільця, частково видимого через напівпрозорий диск з ім'ям Harry Winston.
Представлені Harry Winston Opus 12 у круглому корпусі із білого золота 18К діаметром 46 мм, покритому сапфіровим склом. Годинник складається з 607 частин, 80 каменів та двох заводних механізмів.

Буде випущено 120 екземплярів моделі Opus 12.
Технічні характеристики
Назва: Opus 12
Ref: 500/MMEB46WL.K

Механізм
Тип: механічний ручний завод
Особливості: 607 частин, 80 дорогоцінного каміння і 2 заводні головки, 18800 пів/година.
Запас ходу: 45 годин

Матеріал : біле золото 18 карат
Скло : сапфір
Діаметр : 46 мм
Водонепроникність : 30 метрів
Браслет : чорний ремінець прошитий вручну зі шкіри алігатора
Застібка : розкладна застібкою з білого золота 18 карат

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю