Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

«Hautlence» переосмислила функцію стрибаючої години в новій моделі «HL Newton»

Годинник Hautlence HL Newton показує час тільки за потребою
Годинник Hautlence HL Newton показує час тільки за потребою

Граючи з різноманітністю ускладнень, «Hautlence» постійно винаходить нові способи відображення часу. Разом із моделлю «HL Newton» незалежний бренд, що випускає від сили 200 екземплярів годин на рік, додав у свою колекцію новий калібр, в якому переробив механізм стрибаючої години настільки, що створив новий принцип відображення часу. Система годинника "HL Newton" заснована на силі гравітації, і показує час тільки тоді, коли це необхідно. Коли власника не цікавить спостереження за часом, механіка годинника переключається в режим очікування.

«Годинник, який показує час за потребою, дозволяє власнику забути про нього в інший час», - кажуть у компанії. Оснащений новим автоматичним мануфактурним калібром HTL 201-1, цей годинник використовує принцип стрибаючої години. Але, замість того, щоб цифри годинника, змінювалися в статичному вікні, «Hautlence» створила вікно, що рухається, яке пересувається до потрібного годинникового маркера. При цьому мобільне вікно підтримується трьома підшипниками зі зміщеним центром ваги, які переміщують під дією гравітації.

На рівні механіки центральне колесо, скелетонізоване у вигляді знаменитої стрічки Мебіуса, рухає воронену хвилинну стрілку з білим покажчиком. Воно також надає руху сріблясто-опаловий диск зі скелетонізованим годинником.

Центральне колесо механізму годинника Hautlence HL Newton
Центральне колесо механізму годинника Hautlence HL Newton

У той час як годинник і хвилина слідують своїй невблаганній траєкторії, мобільний центральний фланець з синім DLC-покриттям керується равликом, який виконує повний оборот кожні 60 хвилин. Цей обтяжений фланець, на який нанесений логотип бренду, також містить маркери хвилинної доріжки та вікно, що відображає час. На вимогу власника фланець переміщається у відповідне місце, пересуваючи вікно у положення актуальної години та хвилини проти хвилинної стрілки. Фланець рухається м'яко, завдяки гальму, що запобігає ривкам.

Коли зап'ястя власника не знаходиться в положенні, щоб дивитися на годинник, час не відображається, і доріжка не відповідає фазі руху хвилинної стрілки. Як пояснюють у компанії, це механічна версія сплячого режиму, розроблена «Hautlence» як альтернатива смарт-годинникам.

Механічна версія режиму сну Hautlence HL Newton
Механічна версія режиму сну Hautlence HL Newton

Естетично модель HL Newton має настільки дорогу для Hautlence форму вінтажного екрану телевізора. Цей чудовий годинник демонструє ефект піскоструминної обробки, з декоративним ручним оздобленням і яскравою колірною темою, в якій переважають срібні та сині деталі.

Титановий корпус був спеціально перероблений для цього годинника, переосмисливши фірмовий підпис бренду. Він має розміри 39 мм x 46 мм та водостійкість до 30 м. Збільшений та оснащений ширшим отвором на циферблаті, він демонструє ускладнення, зберігаючи гармонійні пропорції. Рифлена заводна головка також виготовлена з титану та має вигравіруваний логотип «Hautlence». Опалова базова пластина циферблата містить посріблені вставки з фірмами, що вигравірують, сотами, які візуально додають циферблату другий шар.

За механікою годинника можна спостерігати як зверху, так і знизу. У нижній частині можна побачити обробку механізму подвійним Cotes de Genève, а також інші декоративні елементи, виконані вручну. Фронтальне та нижнє сапфірове скло мають подвійне покриття антивідблиску. Задня кришка з вигравіруваним ім'ям бренду має оздоблення сатинуванням та поліруванням. Гвинти також виготовлені з титану. Ремінець зі шкіри луїзіанського алігатора на каучуковій основі виконаний у тому ж синьому відтінку, що й мобільне вікно циферблату.

Оздоблення механізму Hautlence HL Newton
Оздоблення механізму Hautlence HL Newton

Технічні деталі

Модель: Hautlence HL Newton 01
Ціна: 26900 CHF
Функції стрибаючої години, хвилин, індикація часу на запит

Механізм
Калібр HTL 201-1 з автопідзаводом
Запас ходу: 72 год

Корпус:
Прямокутний
Розміри: 39 мм x 46 мм
Товщина: 12 мм
Матеріал: титан 5-го класу
Оздоблення: сатинування, полірування
Скло: сапфір
Водонепроникність 30 м

Ремінець
Матеріал: шкіра луїзіанського алігатора на каучуковій основі
Колір синій
Пряжка: титанова розкладна.
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю