Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Histoire de Tourbillon 3 від Harry Winston

2010 рік для компанії Harry Winston і всіх шанувальників годинника з турбіойном ознаменувався випуском розкішної колекції, присвяченої цьому величному з годинних ускладнень - Histoire de Tourbillon. Тоді в колекцію увійшли 5 моделей, оснащених двома одновісними турбійонами, нахиленими під кутом в 25 градусів і оборотом навколо своєї осі за 36 секунд. Через рік, на виставці в Базелі, відбулася прем'єра нової версії Histoire de Tourbillon 2, і ось прийшла черга третьої моделі, дизайн якої кардинальним чином відрізняється від її попередниць.
Harry Winston
Histoire de Tourbillon 3 Limited Edition 20
Ref. 500/MMTWZL.K

Прямокутний корпус новинки виконаний із двох матеріалів – 18К білого золота та заліуму – та складається з 70 компонентів. Також при виготовленні годинника був використаний каучук – як вставка на золотій заводній головці. Кількість антивідблиску сапфірового скла в новинці досягає 5. На прямокутному чорному опалиновому циферблаті розташовані два круглих індикатора з фіксованими покажчиками і позначкою H (hours) і M (minutes), а під ними індикатор запасу ходу, інкрустований 11 сапфірами. Свою лепту в дизайн внесли і турбійони, кількість яких збільшилася до трьох: два bi-axial – внутрішній, з періодом обертання 40 секунд, зовнішній, з періодом обертання 120 секунд та третій з періодом обертання 36 секунд.

Відмінно оброблений і декорований механізм складається з 479 деталей і має запас ходу 50 годин. Новинка поставляється на чорному ремінці зі шкіри алігатора із застібкою із 18Кбілого золота.

Як і версія минулого року, Histoire de Tourbillon 3 випущено лімітованою серією лише 20 екземплярів.

Технічні характеристики:
Механізм:
- ручний завод
- запас ходу 50 годин
Функції:
- Годинники, хвилини, секунди (на турбійоні)
- індикатор запасу ходу
- три турбійони
Корпус:
- біле золото
- Довжина 65 мм, ширина 45, 9 мм
- 5 антиблікового сапфірового скла
- водонепроникність 30 м
Ремінець:
- Шкіра алігатора
- застібка з білого золота

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю