Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Історія компанії U-Boat, виражена в новому годиннику “Chimera” U-51 Bronze

Творчий та творчий розум креативного дизайнера компанії U-Boat Італо Фонтану завжди приваблювали форми та об'єкти, що характеризуються сильною та позачасовою ідентичністю. Пристрасть до культури вінтажного стилю спонукала його в 2000 році на відродження годинника, створеного його дідом у 1942 годині і призначеного для пілотів італійських військово-морських сил. У кожному вимірнику часу від компанії U-Boat, таких колекціях як Classico, Flightdeck і Thousand of Feet, яскраво виражені ретро-стиль і вишукане оформлення.
Новинка компанії Chimera U-51 Bronze, представлена в 2012 році, виконана повністю з бронзи. Щоб зберегти натуральний колір матеріалу, бронза оброблена ретельно відібраними кислотами, але не вкрита родієм. Наслідуючи концепцію марки, стрілки годинника спочатку забарвлюються, потім знебарвлюються і вручну покриваються подряпинами, що надають їм «солідний» вік. Діаметр корпусу складає 46 мм. Безель та задня кришка годинника для максимальної міцності разом замкнуті із зовнішнього боку трубочкою. Велика заводна головка, встановлена в позиції 9:00, оснащена спеціальною системою захисту. Кнопки хронографа закручені на захисній системі коронки. Корпус з лицьового боку оснащений вигнутим сапфіровим склом, а задня сторона корпусу покрита плоским сапфіровим склом, яке кріпиться подвійною прокладкою ущільнювача.


Персоналізований ротор механізму із срібла побудований на конструкції з 3 містків, покритий родієм та зафіксований вороненими гвинтами.
Годинник працює на мануфактурному механізмі з функцією хронографа та дати, індикатор якої знаходиться в позиції 9 години. Калібр на 25 каменях забезпечує 44-годинний запас ходу і має балансову частоту 28 800 напівколивань на годину. Висота калібру – 7 мм. У функції механізму входять: індикація години, хвилини, хронограф, індикатор маленької секундної стрілки в позиції 3:00, 12-годинний індикатор в позиції 12:00, 30-хвилинний індикатор в позиції 6:00.
Новинка поставляється на зшитому вручну ремінці з телячої шкіри, обробленого відповідно до традиційних технологій ремісників Тоскани, що використовуються у 1800-х роках. Застібка на ремінці виконана також із бронзи.
Водонепроникність Chimera U-51 Bronze досягає до 100 метрів.
Новинка випущена в лімітованій кількості - всього в 300 екземплярів, так що купити годинник "Chimera" U-51 Bronze буде досить важко, але вони варті того.
 

 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю