Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Hublot $5 Million

Продовжуючи брати участь у гонці на звання найдорожчих годинників, компанія HUBLOT представила перший у світі годинник із заявленою вартістю 5 мільйонів доларів - "$5 Million" Watch. В годинниках Hublot ще раз підкреслюють відмінність від традиційних виробів Haute Joaillerie. Де дизайн і технічні характеристики годинника створюються, щоб "підкреслити і обслужити" дорогоцінні камені, вже заздалегідь відібрані, при створенні "$5 Million" Watch був використаний протилежний підхід. Всі 1276 алмазів загальною вагою в 100 карат, що мають сертифікат GIA, були відібрані спеціально для цього проекту фірмою з торгівлі дорогоцінним камінням з Нью-Йорка з більш ніж 40-річним досвідом. У компанії підкреслюють, що це найдорожчий годинник, колись створений HUBLOT і його давнім партнером з Женеви - Atelier Bunter.


Корпус має діаметр 44мм, виконаний 18К білого золота. Сапфірове скло з двостороннім покриттям антивідблиску і металізованою емблемою "Hublot". Циферблат з 18К білого золота та паладію 150 інкрустований 179 діамантами багетного огранювання, вагою 8,75 карат. Задня кришка з гравіюванням логотип марки. Для прикраси годинника і браслета були використані діаманти загальною кількістю в 1282 камені, з них діаманти ограновування "багет" важать більш ніж 100 каратів, а 6 каменів квадратного огранювання важать кожен більше 3 каратів.


Механізм з автопідзаводом, калібр HUB 1100, з приблизно 42-годинним запасом ходу та частотою коливань балансового колеса 28 800 пк/год. Механізм складається з 63 компонентів, включаючи 25 каменів, діаметр 25,6мм, а товщина 3,6мм.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю