Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Hublot та 12 боксерських годинників

2010 ознаменувався для компанії Hublot успішними контрактами з організаторами Формулою 1, морською регатою, кулінарним конкурсом Bocuse d'Or, а також першим призом перший приз у номінації "Кращий ювелірний годинник 2010" на 6-ій церемонії Premier Middle East Watch Awards 2010. 2011-го годинниковий бренд уклав співпрацю з автомобільним концерном Ferrari. У 2012 уклала контракт із футбольним мюнхенським клубом «Баварія» та стала хронометристом чемпіонату Європи з футболу.
 
 
 
Не зупиняючись на досягнутому, Hublot поповнив портфель партнерів зі світу спорту співпрацею зі Всесвітньою боксерською радою (WBC), яка була заснована в 1963 році одинадцятьма національними організаціями боксу - Аргентини, Бразилії, Великобританії, Венесуели, Мексики, Панами, Перу, Перу. Франції, Чилі. Чемпіонами світу за його версією були Мохаммед Алі, Ларрі Холмс, Рей Леонард, Леннокс Льюїс, Майк Тайсон, а також наш співвітчизник Віталій Кличко та ін.
 
 
 
Жан-Клод Бівер, Хуліо Сезар Чавес та Хосе Сулейман
 
В ознаменування співпраці годинникова компанія випустила 12 нових моделей на честь видатних боксерів світу – Леннокса Льюїса, Хуліо Сесара Чавеса, Майка Тайсона, Шугара Рея Леонарда, Джорджа Формана, Марвіна Хаглера, Томмі Хірнса, Роберто Дюрана, Оскара де ла Хойє, Фенеча та Ларрі Холмса.
 
 
Hublot King Power WBC Chronograph
 
Спортсмени зберуться у вересні у Лас-Вегасі, щоб провести бій із метою збору коштів для благодійного фонду. Зрозуміло, кожен боксер отримає у подарунок присвячену йому модель годинника. Але й їхні шанувальники мають шанс отримати заповітні новинки – у червні Hublot планує виставити обмежену кількість моделей на аукціоні, і кожен покупець отримає годинник з рук того боксера, на честь якого випущено куплену модель.
 
 
Леннокс Льюїс, Жан-Клод Бівер та Хосе Сулейман
 
Про це оголосив сам Жан-Клод Бівер на присвяченій визначній події презентації в Мехіко, на якій були присутні також Леннокс Льюїс, Хосе Сулейман та Хуліо Сезар Чавес.
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю