Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Гра світла та тіні – нова філософія та матеріали від Girard-Perregaux

Колекції «Girard-Perregaux», представлені цього року, мають відтворити актуальність і життєвість традиційної швейцарської мануфактури. Нещодавно призначений CEO компанії Патрік Пруно, який також очолює «Ulysse Nardin», так пояснює новий підхід бренду до бізнесу: «Girard-Perregaux отримує вигоду з неймовірного кохання з боку колекціонерів. Ім'я бренду саме по собі асоціюється з оздобленням та класичним дизайном високого годинникового мистецтва, а також із хронометричною точністю та інноваціями. Сьогодні ми твердо стоїмо на чотирьох стовпах (Laureato, Bridges, 1966 і Cats Eye), і наша місія полягає в тому, щоб підкреслити наші характерні особливості, які зміцнюють наше ім'я, одночасно відрізняючи нас від інших брендів».

Bridges Cosmos

2019 компанія розпочала з яскравої прем'єри, що спалахнула прямо від меж глибокого космосу. Новий шедевр, Bridges Cosmos, містить унікальне ускладнення з філософським ухилом, в якому поезія всесвіту поєднується з матеріальною технологією і точністю годинної справи.

Усередині 47-міліметрового корпусу титану знаходиться платформа, акуратно організована у вигляді чотирьох симетричних секторів. Циферблат розташований на 12 годин, навпроти турбійону – на 6 годин. На 3 і 9 годин знаходяться центральна деталь цієї моделі: дві титанові сфери з лазерним гравіюванням: праворуч - модель Землі з континентами та океанами, яка показує місцевий час і час доби, а ліворуч - кастомізований зірковий глобус із зодіакальними сузір'ями. Сфери світяться у темряві синім кольором завдяки використанню гідрокераміки.

Розроблена «Інститутом сучасної архітектури Каталонії» у 2014 році, гідрокераміка є композитним матеріалом, що складається з кераміки та тканини з вкрапленнями гідрогелю. У випадку з Bridges Cosmos гідрогель наповнений люмінесцентною фарбою, створюючи ефект свічення сфер у темряві. Люмінесцентна розмітка також використовується на металізованому сапфіровому циферблаті годинника.

Турбійон, розташований на 6 годин під фірмовим мостом, виконаним у цій моделі з чорного титану, втілює годинникову майстерність мануфактури. Сатинування та скошені кути деталей механізму забезпечують текстуру, яка підкреслює дробоструминну обробку титанового корпусу.

У годинника немає заводної головки - натомість вони заводяться і налаштовуються чотирма регуляторами на задній кришці, які складаються, щоб не заважати при носінні. Сапфірове вікно у задній кришці також дозволяє спостерігати за сферичними індикаторами ззаду, щоб любителі космосу могли мати повний огляд нашої планети та її місця у всесвіті.

Роботу годинника забезпечує новий мануфактурний калібр «GP09320-1098» з ручним заводом. Ціна CHF 345 000.

Quasar Neo-Tourbillon Three Bridges Skeleton

Лише рік тому «Girard-Perregaux» випустила годинник «Neo-Tourbillon Three Bridges Skeleton», чим захопила шанувальників бренду. Цього року компанія вирішила відкрити загальному огляду всю красу та точність свого механічного шедевра. Нові Quasar Neo-Tourbillon Three Bridges Skeleton оточені прозорим сапфіровим корпусом, що забезпечує повний 360-градусний огляд механізму.

Гладкий кристалічний корпус виглядає просто оманливо, але, як і більшість речей у годинниковому мистецтві, його досить складно виготовити. Корпус вирізаний вручну із цільного сапфірового диска і ретельно відполірований, вимагаючи не менше 200 годин роботи. У той же час, в 45 мм корпусі достатньо місця, щоб механізм сяяв у всій красі.

Гра світла і тіні в дизайні Quasar Neo-Tourbillon Three Bridges Skeleton відображає філософію «Земля-небо» «Girard-Perregaux». Квазар – це супер-яскрава область у центрі галактики. Газові завихрення створюють сліпуче світло квазара. Поглинаючись надмасивною чорною дірою, яскраве світло різко контрастує з її нескінченною пітьмою.

Кристалічний корпус годинника забезпечує сяюче світло, символізуючи квазар, а темний механізм усередині нагадує чорну дірку. Замість золота три фірмові мости бренду в цьому годиннику вирізані з титану з чорним PVD-покриттям. Крім того, мости мають вигнуту форму, створюючи найкращу підтримку механізму.

З цим годинником «Girard-Perregaux» знову випустила інновацію. Три золоті мости були відмінною рисою бренду з 1889 роком і кишенькового годинника Esmerelda з турбійоном. У новому годиннику мосту, як і раніше, чітко присутні в механізмі, але тепер вони зроблені з титану. Ціна: CHF 193000.

Laureato Absolute Carbon Glass Chronograph

"Girard-Perregaux" не зупиняється на досягнутому і, залишивши зону комфорту, ще раз демонструє бажання заявити про свою абсолютну сучасність. Відповідно до своєї традиції інновацій, що поєднують естетику та функціональність, «Girard-Perregaux» представляє карбон з виключно правильною та однорідною обробкою.

Перший і єдиний у своєму роді «Carbon Glass» поєднує скловолокно та вуглецеву структуру. Матеріал виробляють за допомогою лиття під високим тиском за високої питомої температури. Отримана в результаті заготівля має оптимальну однорідність і регулярну структуру.

Новий годинний корпус має унікальну живу текстуру з блакитними прожилками, що ніби рухаються. Крім міцності, що у 100 разів перевершує сталь, і у вазі менше титану, висока щільність нового матеріалу робить його герметичним без додаткового контейнера.

Можливості Carbon Glass дуже обнадіюють, і перше застосування - в хронографі Laureato Absolute Carbon Glass вражає. Годинник має яскраву індивідуальність, і, безсумнівно, ми незабаром побачимо більше цього матеріалу в годиннику від мануфактури з Ла-Шо-де-Фон.

Laureato Absolute

Центральна частина лінійки Laureato також набуває нового характеру і отримує назву Absolute разом з корпусом, збільшеним до 44 мм. Лінії нових моделей більш напружені, кути гостріші. Чорний титан з PVD-покриттям надає годинникам легкість і міцність.

Три моделі, Absolute, Absolute Chronograph і Absolute WW прикрашені чудовим циферблатом із сонячними променями з градієнтом від синього кольору - в центрі до глибокого чорного кольору - на периферії. Біла хвилинна розмітка підкреслює глибину та характер годинника «Absolute Laureato». Ефективний новий випуск пропонується за дуже агресивними цінами CHF 9900 за Absolute, CHF 12900 за хронограф і CHF 13300 за години зі світовим часом.

1966 Earth to Sky

Як стверджує Патрік Пруно: «Родина моделей «1966» є своєрідною гарантією «Girard-Perregaux» для традиційних колекціонерів». Цього року компанія пропонує дуже сучасну адаптацію, присвячену тій самій тематиці "Earth to Sky", та обмежену серією 149 екземплярів.

Класичний круглий корпус з нержавіючої сталі з дробоструминною обробкою та чорним DLC-покриттям наділяють модель незаперечною силою та характером. Синій циферблат, декорований «сонячним промінням», змінює свій колір від темно-синього – в центрі, до чорного – до безелю, що надає годинникам дуже сучасного вигляду.

Апертура дати на 3:00 дуже розбірлива завдяки білим цифрам на чорному тлі. Тонкі прямокутні накладні індекси і листоподібні годинникова і хвилинні стрілки все ще додають значної частини класицизму, але це, безперечно, оновлена і жвава версія «1966». Традиційно оснащений надійним мануфактурним калібром «GP03300», годинник повинен залучити нових покупців, які шукають якісну годинникову механіку за розумними цінами (CHF 8500).

Як каже Патрік Пруно: «З поповненнями колекцій 2019 Girard-Perregaux підкреслює свою сучасність. Але це новий підхід. Це пряме продовження нашої минулої та сучасної історії. Ми завжди були за інновації та традиційний стиль. Це основа Girard-Perregaux».

Cats Eye Plum Blossom

Не забула компанія і про чудове поле. Колекція Cats Eye, представлена в 2004 році, займає важливе місце в портфоліо мануфактури. Її впізнавана індивідуальність приваблює жінок, які знаються на мистецтві годинникового справи, які хочуть показати, що жіночна естетика і годинникова механіка цілком сумісні.

Нові «Cats Eye Plum Blossom» - ще один чудовий приклад. У характерному еліптичному корпусі центр циферблату декорований ніжним перламутром, що безперервно відображає світло, мерехтить авантюриновим склом або повністю інкрустований сяючими діамантами.

Всі годинники прикрашені маленькою квіткою сливи на 9 годин, під яку поетично декоровано додатковий циферблат із секундною стрілкою. Квітка гравірована і вручну розписана рожевим перламутром для ювелірної версії та версії з нержавіючої сталі, а для моделі з авантюрином - виконана з рожевого золота, яке чудово виділяється на тлі темно-синіх відтінків.

Діамантовий безель завершує композицію у всіх трьох моделях, створюючи образ справжньої жіночої елегантності. Ціна версій зі сталі, рожевого золота та ювелірних годинників відповідно: CHF 14 900, CHF 27 300, and CHF 65 000.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю