Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Дослідник глибин DeepSea Challenge Chronometer Diver від Rolex

 


Цього року один із найпопулярніших у світі годинникових брендів Rolex випустив нову модель DeepSea Challenge Chronometer Diver. Перш ніж ми розповімо про технічні характеристики новинки, хотілося б звернути увагу читачів на цікавий факт, що стосується цього годинника. Річ у тім, що компанія Rolex є спонсором дослідження в Маріанській западині, яке проводить знаменитий режисер Джеймс Кемерон – вчора творець «Титаніка» здійснив занурення в Тихому океані, приблизно за 200 миль на південний захід від острова Гуам.





Його метою стало проведення глибоководних наукових досліджень, які здійснились за допомогою батискафа Challenger Deep. Протягом 6 годин, які режисер має намір провів на дні Маріанської западини, були зібрані зразки для подальшого їх дослідження вченими - біологами, геофізиками, морськими геологами та ін., а також проведена 3-D кінозйомка процесу. Разом із висококласним обладнанням на батискафі знаходилася і нова модель DeepSea Challenge Chronometer Diver.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизайн та характеристики годинника не залишають сумнівів у тому, що місія буде успішно виконана. Корпус діаметром 51,4 мм та товщиною 28,5 мм виконаний з нержавіючої сталі, а рівень водонепроникності становить значні 12000 метрів. При виготовленні корпусу були також використані такі матеріали, як титан – з нього виконана задня кришка, прикрашена емблемою бренду – і кераміка – для однонаправленого дайверського безелю, що обертається, з розміткою з платиновим PVD-покриттям.

 

 

 

 

 

 

На захищеному сапфіровим склом завтовшки 14, 3 мм лаконічному чорному циферблаті виділяються лише годинникові індекси та стрілки з люмінесцентним покриттям, а також апертура дати на 3 годинах – у моделі представлені необхідні функції.

Модель оснащена офіційно сертифікованим COSC як хронометр мануфактурним автоматичним механізмом Rolex 3135 та доповнена браслетом з нержавіючої сталі з розкладною застібкою.

 

 

Технічні характеристики:
Механізм:
- Rolex 3135, автопідзавод
- COSC-сертифікований хронометр
- Частота 28 800 пк/год
- запас ходу 48 годин
Функції:
- години, хвилини, секунди
- дата
Корпус:
- нержавіюча сталь, титан, кераміка
- Діаметр 51,4 мм, товщина 28,5 мм
- водонепроникність 12 000 м
Ремінець:
- Шкіра алігатора
- з нержавіючої сталі
 

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю