Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Годинник Spitfire Chronograph від марки IWC на виставці SIHH 2012

Годинникова компанія IWC Schaffhausen, відома у всьому світі своїм неповторним і складним наручним годинником, на женевській виставці SIHH 2012 представила свою оригінальну модель Spitfire Chronograph .
Перший хронограф із колекції Spitfire компанією було випущено у 2006 році. Завдяки своєму неповторному дизайну годинник відразу ж привернув загальну увагу. Продовжуючи зберігати кращі традиції вартового мистецтва, майстри марки IWC розробили новий годинник Spitfire Chronograph ( IW387803 ), виконаний з 18-каратного рожевого золота. Купити годинник Spitfire Chronograph можна також у корпусах з нержавіючої сталі зі шкіряним ремінцем та ( IW387802 ) та сталевим браслетом ( IW387804 ).

Новинка поєднує в собі класичну елегантність та технічну досконалість. А ручне полірування поверхонь до глянсового блиску та шовковистої матовості робить годинник Spitfire Chronograph неповторним. Грифельно-сірий циферблат, декорований у вигляді сонячних променів, створює гру світла та блиску. Темний колір циферблата, а також покажчик дати у вигляді висотоміру нагадують панель приладів літаків. Віконце, розташоване біля годинної мітки «12» є лічильником хвилин, а секунди показує центральна стрілка, що знаходиться на основному циферблаті. Крім того, біля годинної мітки "6" знаходиться маленьке віконце з секундною стрілкою червоного кольору. Захищає циферблат опукле сапфірове скло з двостороннім покриттям антивідблиску. На задній кришці годинника гравірований винищувач Spitfire.
Діаметр корпусів всіх моделей складає 43 мм, а товщина – 15,5 мм. У годинника IW387803 корпус виготовлений з 18-каратного рожевого золота і доповнений коричневим ремінцем зі шкіри алігатора зі звичайною застібкою із золота. У годинниках IW 387802 та IW 387804 корпуси виконані з нержавіючої сталі. У першій моделі ремінець виготовлений зі шкіри коричневого кольору зі складною застібкою зі сталі, а у другій моделі – замість ремінця сталевий браслет зі складною застібкою з нержавіючої сталі з можливістю точного регулювання довжини. Водонепроникність годинника – 6 бар.
Моделі забезпечені новим мануфактурним механізмом 89365 з автопідзаводом частотою 28800 напівколивань на годину, запасом ходу 68 годин. Новинка зібрана на 35 дорогоцінному камені, оснащена функціями годин, хвилин, секунд, функцією flyback, що дозволяє зупинити один вимір і запустити друге одним натисканням кнопки, а також секундною стрілкою з функцією стоп.
Чудовому хронографу будуть раді не тільки льотчики, але й усі, хто віддає перевагу простому, але елегантному класичному стилю.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю