Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Jaeger-LeCoultre Reverso 69th Mostra

 
Унікальні моделі Reverso, прикрашені зображенням символу Венеції лева та написом 69th Mostra, вручили представники марки Jaeger-LeCoultre кожному переможцю 69-го Венеціанського міжнародного кінофестивалю. Reverso - це елегантна класика на всі часи, і вибір як подарунок саме цієї моделі не викликає подиву. Суворі обриси корпусу з рожевого золота, відомий дизайн і чорний ремінець зі шкіри алігатора слугують чудовим доповненням образу як чоловіків, так і жінок.
Цього року компанія Jaeger-LeCoultre вже в 8-й раз виступила спонсором фестивалю і, як у попередні роки, знаменитості блищали у годинниках та ювелірних прикрасах марки.
До речі, про знаменитостей. "Золотого лева" відвоював корейський режисер Кім Кі Дук за дуже неоднозначний фільм "П'єто", в якому розповідається про помсту та прощення. Фільм заборонено для показу особам віком до 19 років. Голова журі Майкл Манн сказав, що рішення було одностайним, а Кім Кі Дук не зміг стримати емоцій і на радостях заспівав на сцені.
Особливо привернули до себе увагу Хоакін Фенікс та Філіп Сеймур Хоффман. Колеги з фільму "Майстер" розділили між собою приз за найкращу чоловічу роль. Нагорода за найкращу жіночу роль цього разу дісталася Хадас Харон за фільм "Заповнити порожнечу".
 
 
Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
07.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
29.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю