Сортувати за ціною Сортувати за: Сортувати за: Новинками Стан Тип Призначення Матеріал корпусу Покриття корпусу Форма корпусу Функції Тип циферблату Колір циферблату Браслет/Ремінець Водонепроникність
Україна +380964502000

Grande Reverso Blue Enamel від Jaeger-LeCoultre на SIHH 2012

Швейцарська мануфактура Jaeger-LeCoultre на щорічній виставці SIHH 2012 представила нову версію легендарного годинника Grande Reverso - Blue Enamel (Ref. Q37335E1 ).

 

Колекція Grande Reverso, створена в 1931 році для англійських гравців у поло, стала однією з найпопулярніших в асортименті компанії. Торік швейцарська мануфактура відсвяткувала 80-річний ювілей знакового годинника з корпусом-перевертнем і випустила низку нових моделей, у яких легко впізнається «генетичний код» колекції. Дизайн моделей Grande Reverso побудований на поєднанні плавних ліній та чітких геометричних форм: прямокутний корпус, витончені кріплення, що з'єднують браслет та корпус у єдине ціле.
Новинка представлена на виставці, має порівняно великий корпус (48.5×30×10.2), виконаний з благородного білого золота. Витончена форма і сріблястий відтінок корпусу підкреслюють всю красу однотонного емалевого циферблата.
Емаль яскраво-синього кольору одержана способом гарячого випалу (при температурі 800°C) та нанесена на гравіровану основу з білого золота.
Працюючи з емаллю, майстри компанії як основа використовують золото, яке не піддається окисленню і не містить домішок, здатних з часом змінити колір емалевого покриття.
На синьому емальовому циферблаті контрастно виділяються арабська цифрова розмітка та градуйована хвилинна шкала. Годинники та хвилини показують центральні стрілки, додаткових функцій немає.
Наручний годинник зібраний на базі мануфактурного механізму з ручним заводом Jaeger-LeCoultre 822, що складається зі 134 деталей. Надійний та міцний калібр працює з частотою 21600 пк/год, запас ходу – 45 годин.
Модель випущена лімітованою серією: купити годинник може лише 50 любителів вартового мистецтва.

Інші новини по темі
Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer
08.09.2023 Огляд годинника Rolex Cosmograph Explorer

Годинник Oyster Perpetual Explorer втілює в собі дух пригод і завзятість, яка стоїть за кожним подвигом.

Читати далі
Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest
30.06.2023 Лімітовані серії Vacheron Constantin Overseas Chronograph та Dual Time Everest

Цей унікальний годинник тепер втілює свої естетичні коди у двох нових моделях Overseas Limited Edition "Everest", сфотографованих з цієї нагоди самим Корі Річардсом

Читати далі
Годинники
Вхід до особистої колекції

Реєстрація

Відновлення паролю